INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA GRECIEI

Răzvan Lucescu la Beșiktaș?! Antrenorul lui PAOK a spus tot după victoria cu Asteras: „Dacă vrea să plec, pur și simplu voi pleca”

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2019 09:09

Răzvan Lucescu e la un pas de finala Cupei, după victoria lui PAOK contra lui Asteras Tripolis, 2-0, dar tot de viitorul său vorbește: „Am promis că, dacă apare ceva, patronul va afla primul. Dacă el vrea să plec, voi pleca”.

Ascensiunea spre event, prima dublă titlu - Cupă din istoria lui PAOK, e fără greșeală, exact așa cum și-a imaginat Răzvan Lucescu. Locul 1 în campionat, având nevoie doar de două victorii în ultimele patru etape, și 2-0 cu Asteras în prima manșă a semifinalei Cupei Greciei. Ultimul act pare asigurat, cel mai probabil cu AEK Atena.

„Nu mă pot dezechilibra singur”

La conferință, ziariștii eleni aveau și alt subiect de lămurit. Pentru că la Istanbul nu încetează zvonurile că antrenorul lui PAOK va semna la vară cu Beșiktaș. „Este ceva adevărat?”, a fost întrebat Răzvan.

„În primul rând, am contract. Și credeți că aș negocia cu un alt club acum? Nu mă pot dezechilibra singur”, le-a spus Lucescu. "În același timp, am un mare respect pentru patron. Am promis că, dacă apare ceva, el va afla primul”.

„Dacă el dorește să plec, voi pleca”

Tehnicianul a sugerat însă că, în cazul în care Ivan Savvidis vrea să facă o schimbare la PAOK, el nu-l va forța să-l păstreze: „Dacă el dorește să plec, voi pleca. Dar, mai bine, încheiem acest subiect. Sunt aici și mai am un an de contract”. 

„Pentru mine, viitorul înseamnă ce vom face duminică, nu e nicio îndoială. Nu mă gândesc absolut deloc la ce va fi în vară”
„Suntem atât de aproape de a reuși o performanță fantastică. Nimic nu e terminat, trebuie să avem grijă să încheiem ce am început”
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

PAOK - ASTERAS, statistici AICI

...despre meciul cu Asteras Tripolis: „Am fost consistenți, am evoluat foarte bine în apărare, dar avem o calitate fantastică și pe faza de atac. Ambele goluri au venit în urma unor faze lucrate la antrenament. Trebuie să rămânem la fel de concentrați și la retur. Încă nu suntem calificați”.

Detalii AICI despre meci

Citește și:

Răzvan Lucescu e cu un pas în finala Cupei Greciei! Se apropie de event după succesul cu Asteras din turul semifinalelor, 2-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
robert_t_
robert_t_  •  04 Aprilie 2019, 12:13

Bravo nea jumate !!!! ''Dacă vrea să plec” '' Voi nu ati invatat regula de baza, mai citesti odata ce ai scris si apoi dai enter !!! Cel mai bine ar fi sa plecati cu totii de la GSP !!!! Sa-l luati si pe ala in pijama cu voi !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează