INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAȚIE

Răzvan Lucescu n-a mai răbdat: „Tu, ăla care comentezi în spate, ce ai obținut la viața ta? El a făcut lucruri extraordinare”

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2021 14:58 / Actualizat marti, 30 martie 2021 15:37

Antrenorul Răzvan Lucescu ( 52 de ani) i-a contrat pe cei care-l contestă pe tatăl lui, Mircea Lucescu.

Fostul tehnician de la Al Hilal a explicat care este secretul antrenorului lui Dinamo Kiev și spune că aceasta nu poate fi criticat, având  în vedere rezultatele pe care le-a avut de-a lungul carierei sale.

„Un învingător (n.r- titlul pe care l-ar da unui documentar despre Mircea Lucescu). Dar când mă refer la asta nu mă refer la trofee. Deși în momentul de faţă e al doilea după Ferguson ca trofee câștigate 

Și ce dacă nu le-a câștigat în Europa de Vest? Care e problema? Încearcă tu să caştigi în fiecare ţară in care ai fost campionate și cupe! Tu, ăla care comentezi din spate, ce ai obţinut tu la viaţa ta? El a făcut lucruri extraordinare! Iar educația dată unor tineri, modul în care s-a ataşat de anumite persoane, jucători, felul în care se luptă în viaţă...

Se luptă pentru orice. Nu acceptă niciodată o opinie contrară. Ăsta poate fi un avantaj sau poate fi un dezavantaj. Câteodată e bine să mai preiei şi câte o idee a altuia. Dar el nu! Se bate, se luptă şi nu acceptă. Vine să te facă în final să faci cum vrea el sau să accepţi că ideea lui e mai bună”: a spus Răzvan Lucescu la TV Telekom Sport.

34 de trofeea adunat Mircea Lucescu, fiind depășit doar de Alex Ferguson (49).

41este locul ocupat de Mircea Lucescu în topul celor mai valoroși antrenori din istoria fotbalului, ierarhie realizată de France Football

VIDEO Răzvan Lucescu despre șansele calificării la Mondial: „Depinzi foarte mult de ce se întâmplă cu jucătorii la echipele de club”

Citește mai multe știri din fotbalul românescu: 

EXCLUSIV Budescu a pierdut la FIFA! Despăgubiri uriașe, Astra îl dă în judecată

E oficial » Fosta echipă a lui Cosmin Olăroiu a fost exclusă din campionat!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
zagna
zagna  •  31 Martie 2021, 17:38

Si ca sa-i raspund si "mucosului", cu riscul de a fi blocat: Eu am dus o viata decenta si cinstita si am dreptul sa critic pe cine vreu eu.

zagna
zagna  •  31 Martie 2021, 17:35

Lucescu Mircea ramane in memoria mea ca fan al fotbalului din 1963 cu urmatoarele: 1. groparul lui Dobrin la Mexico '70 (impreuna cu fratele sau Dinu si tatal lor Angelo); 2. desfintarea Ghetei de aur prin facaturile cu Dudu, Cami si mai ales Mateut; 3. nenumaratele blaturi din anii'80 la Corvinul si Dinamo.

sexilianul
sexilianul  •  31 Martie 2021, 15:45

cine da cu pietre in nucul puturos?toti aleg POMII FRUCTIFERI........

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close