INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Lucescu, mutări importante pe piața transferurilor » A cedat un jucător în Serie A, dar i-a găsit imediat înlocuitor de marcă!

Josip Misic, într-un amical Serbia - China FOTO: Guliver/GettyImages
Josip Misic, într-un amical Serbia - China FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 11:29

Răzvan Lucescu nu are liniște în Grecia. Deși e lider autoritar cu PAOK Salonic, tehnicianul român a pierdut încă un jucător important, pe marocanul Omar El Kaddouri (28 de ani).

După pierderea golgeterului Aleksandar Prijovic (28 de ani), Lucescu nu se va mai putea baza nici pe mijlocașul  Omar El Kaddouri. Marocanul a fost împrumutat la Parma, în Serie A, cu o clauză de cumpărare obligatorie la finalul sezonului. 

2.500.000 €milioane de euro este cota lui Omar El Kaddouri 

I-au găsit înlocuitor

PAOK Salonic s-a înțeles cu mijlocașul Josip Misic (24 de ani). Croatul nu a reușit să se impună la Sporting Lisabona și vine sub formă de împrumut, până la finalul sezonului.

1.500.000 €milioane este cota lui Misic, mijlocaș cu două apariții în prima reprezentativă a Croației

Vezi și: 

Mircea Lucescu i-a schimbat cariera lui Ladislau Boloni: „Eu l-am dus la Steaua! Apoi a devenit confidentul lui Ceaușescu” + ce spune despre contrele cu Hagi

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează