INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

VIDEO Răzvan Lucescu, Mister 100 la PAOK, într-un meci cu scântei: „Sunt antrenorul care a scris istorie aici”

Răzvan Lucescu, Foto: Facebook @PAOK FC
Răzvan Lucescu, Foto: Facebook @PAOK FC

Articol de - Publicat marti, 13 septembrie 2022 13:55 / Actualizat marti, 13 septembrie 2022 14:09

Răzvan Lucescu (53 de ani) a disputat luni seară meciul 100 la PAOK în campionat, reușind victoria cu numărul 100 la echipa greacă în toate competițiile, după 1-0 cu Lamia.

Pentru antrenorul român, a fost un meci special luni seară. Al 100-lea joc la PAOK în campionatul Greciei și al 100-lea succes  cu echipa în toate competițiile. A învins-o pe Lamia, 1-0. 

Camerele au surprins totul » De ce s-a luat Vinicius la harță cu antrenorul de la Mallorca: „Asta le-a zis! Nu mă lasă să joc”
LA LIGA
Camerele au surprins totul » De ce s-a luat Vinicius la harță cu antrenorul de la Mallorca: „Asta le-a zis! Nu mă lasă să joc”

Răzvan Lucescu: „Sunt antrenorul care a scris istorie aici” 

Un antrenor carismatic. A dovedit cât e de bun nu doar cu trofeele din perioada 2017-2019, adunând puncte și recorduri, ci și prin felul în care a dat suflet echipei. A fost admirabil cum a depășit orice obstacol”, l-a prezentat site-ul elen Gazzetta.gr. 

„Nu vreau să par prea încrezător sau arogant. Eu sunt antrenorul care a scris istorie aici”, a declarat Lucescu, 53 de ani, care a câștigat un campionat și două Cupe ale Greciei în primul mandat la PAOK (2017-2019), întorcându-se la Salonic în 2021. 

VIDEO. Rezumatul meciului PAOK - Lamia (1-0)

Răzvan Lucescu, prins în grămada deschisă 

Partida de luni seară s-a încheiat în plin scandal. În primul minut al prelungirilor, David Simon, fundașul dreapta al Lamiei, a vrut să execute rapid o aruncare de la margine și, încercând să ia mingea, a împins un membru al staffului gazdelor. Moment în care Cristiano Bacci, secundul lui Răzvan, l-a îmbrâncit pe jucător. 

Imediat s-a format o grămadă deschisă, prinzându-i și pe cei doi antrenori, Lucescu și pe Gianluca Festa, fost fotbalist la Inter, actual tehnician la Lamia. 

„Fiecare are strategia lui. Noi n-am înscris al doilea gol și adversarii voiau să obțină ceva, un punct. Tensiunea îi ajuta. Am avut sentimentul că au pregătit aceste lupte”, a declarat antrenorul lui PAOK. 

Portarul lui Răzvan Lucescu a leșinat 

Situația s-a liniștit, dar s-a aprins din nou în minutul 90+10. Boakye, atacantul ghanez al oaspeților, a vrut să împingă balonul în plasă, dar l-a lovit cu genunchiul în cap pe Kotarski. Portarul croat al alb-negrilor a leșinat, fiind transportat de urgență la spital. Suferise o comoție cerebrală. Și-a revenit. Rezultatele testelor medicale au fost bune. 

Pe teren, jucătorii s-au ciocnit iar. Arbitrul l-a eliminat pe Boakye. În poarta lui PAOK a intrat pentru ultimele secunde ale confruntării mijlocașul austriac Schwab. 

Mi-ar fi plăcut să câștigăm la o diferență mai mare, dar asemenea jocuri te ajută să-ți întărești spiritul de luptător. Tratezi fiecare fază ca și cum ar depinde tot meciul de ea. 

- Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Citește mai multe știri despre stranieri:

Boloni atacă arbitrul după 3-6 cu Guingamp, meci în care a avut 3 jucători eliminați

Camerele au surprins totul » De ce s-a luat Vinicius la harță cu antrenorul de la Mallorca: „Asta le-a zis! Nu mă lasă să joc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează