INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Camerele au surprins totul » De ce s-a luat Vinicius la harță cu antrenorul de la Mallorca: „Asta le-a zis! Nu mă lasă să joc”

Vinicius Junior // foto: Imago Images
Vinicius Junior // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2022 12:32 / Actualizat marti, 13 septembrie 2022 13:36

Vinicius Junior (22 de ani) a fost luat la țintă de jucătorii celor de la Mallorca în meciul câștigat de Real Madrid duminică, scor 4-1.

Integralist în stânga liniei de atac, brazilianul a înscris golul 2 al celor de la Real Madrid, prin care „los blancos” au revenit în avantaj.

Chiar și așa, nu i-a ieșit jocul pe deplin, fiind blocat în orice mod posibil de fotbaliștii de la Mallorca.

Urarea fiicei lui Fabio Cannavaro pentru tatăl ei, după ce s-au fotografiat într-o ipostază controversată
ITALIA
Urarea fiicei lui Fabio Cannavaro pentru tatăl ei, după ce s-au fotografiat într-o ipostază controversată

Antrenorul de la Mallorca, acuzat de Vinicius că și-a îndemnat jucătorii să-l lovească

Deranjat de stilul dur de joc al oponenților, Vinicius a mers spre banca celor de la Mallorca și s-a ciondănit cu antrenorul oaspeților, Javier Aguirre.

Camerele Movistar Plus+ au surprins ulterior o discuție între Vinicius și Nacho, coechipierul său de la Real Madrid, în care brazilianul i-a spus acestuia ce a avut de împărțit cu antrenorul de la Mallorca: „Le-a zis «loviți-l, loviți-l»... antrenorul”.

Vinicius s-a plâns și în direcția lui Jaume Costa, fundașul stânga al oaspeților, de stilul de joc mult prea dur al oaspeților. În replică, Costa a spus că „Da, dar doar atât putem face”.

Pe deasupra, brazilianul de la Real Madrid a fost filmat plângându-se în timpul meciului că „nu mă lasă să joc, fault, fault, fault...

3 faulturia suferit Vinicius în meciul cu Mallorca, potrivit Sofascore

Chestionat despre discuția aprinsă cu Vinicius, Javier Aguirre a declarat după meci că „trebuie să vorbești pe teren, nu aici. Ce se întâmplă pe teren rămâne acolo”.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Un președinte din La Liga susține că a fost agresat de către agentul jucătorului pe care dorea să îl transfere: „L-a lovit cu capul în figură”

Ladislau Boloni atacă arbitrul după 3-6 cu Guingamp, meci în care a avut 3 jucători eliminați: „Ia-ți fluierul și ascunde-l să nu-l mai vedem vreodată! Uită de el!”

Playtech: Ana este cea mai frumoasă fotbalistă din lume, dar refuză propunerea la care alte femei ar spune „da” pe loc GALERIE FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează