INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Camerele au surprins totul » De ce s-a luat Vinicius la harță cu antrenorul de la Mallorca: „Asta le-a zis! Nu mă lasă să joc”

Vinicius Junior // foto: Imago Images
Vinicius Junior // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2022 12:32 / Actualizat marti, 13 septembrie 2022 13:36

Vinicius Junior (22 de ani) a fost luat la țintă de jucătorii celor de la Mallorca în meciul câștigat de Real Madrid duminică, scor 4-1.

Integralist în stânga liniei de atac, brazilianul a înscris golul 2 al celor de la Real Madrid, prin care „los blancos” au revenit în avantaj.

Chiar și așa, nu i-a ieșit jocul pe deplin, fiind blocat în orice mod posibil de fotbaliștii de la Mallorca.

Urarea fiicei lui Fabio Cannavaro pentru tatăl ei, după ce s-au fotografiat într-o ipostază controversată
ITALIA
Urarea fiicei lui Fabio Cannavaro pentru tatăl ei, după ce s-au fotografiat într-o ipostază controversată

Antrenorul de la Mallorca, acuzat de Vinicius că și-a îndemnat jucătorii să-l lovească

Deranjat de stilul dur de joc al oponenților, Vinicius a mers spre banca celor de la Mallorca și s-a ciondănit cu antrenorul oaspeților, Javier Aguirre.

Camerele Movistar Plus+ au surprins ulterior o discuție între Vinicius și Nacho, coechipierul său de la Real Madrid, în care brazilianul i-a spus acestuia ce a avut de împărțit cu antrenorul de la Mallorca: „Le-a zis «loviți-l, loviți-l»... antrenorul”.

Vinicius s-a plâns și în direcția lui Jaume Costa, fundașul stânga al oaspeților, de stilul de joc mult prea dur al oaspeților. În replică, Costa a spus că „Da, dar doar atât putem face”.

Pe deasupra, brazilianul de la Real Madrid a fost filmat plângându-se în timpul meciului că „nu mă lasă să joc, fault, fault, fault...

3 faulturia suferit Vinicius în meciul cu Mallorca, potrivit Sofascore

Chestionat despre discuția aprinsă cu Vinicius, Javier Aguirre a declarat după meci că „trebuie să vorbești pe teren, nu aici. Ce se întâmplă pe teren rămâne acolo”.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Un președinte din La Liga susține că a fost agresat de către agentul jucătorului pe care dorea să îl transfere: „L-a lovit cu capul în figură”

Ladislau Boloni atacă arbitrul după 3-6 cu Guingamp, meci în care a avut 3 jucători eliminați: „Ia-ți fluierul și ascunde-l să nu-l mai vedem vreodată! Uită de el!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close