INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK SALONIC

Răzvan Lucescu, în pericol la PAOK? Directorul sportiv al grecilor a pus ochii pe un antrenor din Italia: „Chiar îl admir”

Răzvan Lucescu, antrenor PAOK Salonic.
Foto: Imago
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK Salonic. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 ianuarie 2023 11:02 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2023 11:43

Jose Boto (56 de ani), directorul sportiv al formației elene Paok Salonic, la care activează antrenorul Răzvan Lucescu (53 de ani), a fost întrebat de presa italiană ce tehnician urmărește. 

Favoritul portughezului este Alberto Aquilani (38 de ani), actualul antrenor al celor de la Fiorentina Primavera. 

Pintilii, mut pentru 5 ani! Ce pregătesc Burchel și FRF + Îl va afecta și pe Marius Croitoru
FRF
Pintilii, mut pentru 5 ani! Ce pregătesc Burchel și FRF + Îl va afecta și pe Marius Croitoru

Jose Boto: „Un antrenor care îmi place foarte mult este Alberto Aquilani”

„Eu urmăresc mulți antrenori, mă informez și mă documentez de unul singur. Un tehnician pe care chiar îl admir din Italia este Aquilani, antrenorul de la Fiorentina Primavera. Cred că el va avea un viitor strălucit în cariera de antrenor”, a declarat Jose Boto, potrivit tuttomercatoweb. 

Alberto Aquilani a evoluat în carieră la AS Roma, Liverpool, Juventus și AC Milan

Mijlocașul cu 38 de selecții în tricoul naționalei Italiei și-a făcut junioratul la AS Roma. În august 2009, Aquilani se transfera în Anglia, la Liverpool, pentru 20 de milioane de euro. 

După numai an, „cormoranii” îl împrumutau în Serie A, la Juventus. Între august 2011 și iunie 2012, Alberto Aquilani a jucat sub formă de împrumut și la AC Milan. 

În august 2012, Liverpool l-a vândut pe Aquilani la Fiorentina, în schimbul sumei de două milioane de euro. A mai evoluat în carieră la Sporting Lisabona, Pescara, Sassuolo și UD Las Palmas. S-a retras în iulie 2019. 

4 trofeea cucerit Alberto Aquilani în carieră: două Cupe ale Italiei și o Supercupă a Italiei, toate cu AS Roma, și un Campionat European cu naționala Italiei, la categoria U19

PAOK, cu Răzvan Lucescu antrenor, ocupă locul 4 în Superliga Greciei

Formația din Salonic ocupă locul al patrulea în Superliga Greciei, cu 36 de puncte câștigate în 18 etape disputate. Liderul clasamentului este Panathinaikos, formație la care evoluează Cristian Ganea (30 de ani). Podiumul este completat de AEK Atena, cu 41 de puncte, și de Olympiakos Pireu, cu 38 de puncte. 

În Cupa Greciei, PAOK Salonic a învins-o pe Panathinaikos, scor 2-0, în prima manșă a „sferturilor” de finală. În semifinale, PAOK Salonic poate da, dacă se califică, peste câștigătoarea dublei dintre Apollon Paralimniou și Lamia. 

Răzvan Lucescu se află la al doilea mandat pe banca lui PAOK Salonic

Tehnicianul român a mai antrenat formația greacă între august 2017 și iunie 2019. Alături de PAOK Salonic, Răzvan Lucescu a cucerit un titlu de campion (2019) și două Cupe ale Greciei (2018, 2019). 

VIDEO. Rezumat: PAOK Salonic - Panathinaikos 2-0

Citește și:

Dani Alves a rămas fără contract! Pumas i-a reziliat înțelgerea după ce a fost arestat

Vedeta Romei i-a spus pas lui Mourinho » A cerut să nu joace și vrea să plece

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează