INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARIS - PAOK SALONIC

VIDEO Răzvan Lucescu, reacție incendiară după scandalul-monstru în care a fost implicat: „VAR-ul ne ia puncte, ne-au furat și mai rău de-atât!”

Răzvan Lucescu / Captură Video@GSP
Răzvan Lucescu / Captură Video@GSP

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2023 19:02 / Actualizat luni, 20 martie 2023 19:53

Răzvan Lucescu (54 de ani), antrenorul lui PAOK Salonic, a revenit astăzi în România, la 24 de ore după ce a fost implicat în scandalul de la amploare din derby-ul cu Aris, în care a fost eliminat și a avut un clinci cu președintele rivalei.

Tehnicianul român spune că echipa sa e o victimă constantă a arbitrajelor din cauza jocurilor de culise dictate de echipele din Atena. Concluzia lui Luce junior: „Fotbalul grec ar fi mult mai bun dacă nu ar exista ipocrizie”.

Răzvan Lucescu: „Fotbalul grec ar fi mult mai bun dacă nu ar exista ipocrizie”

„Este o perioadă tensionată. Nu pot să intru în discuții din acestea de un nivel atât de scăzut, de jos. Din păcate, fotbalul din Grecia e unul foarte complicat. Cred că Grecia ar fi avut un campionat mai puternic și mai bine reprezentat în Europa dacă nu ar fi existat această ipocrizie și fel și fel de sisteme care să fie în avantajul echipelor din Atena

Lucrurile merg înainte, noi suntem de la Salonic, trebuie să fim întotdeauna pregătiți mental pentru a face față și a depăși toate frustrările pe care le întâlnim pe pacursul unui an. Ne-au fost luate foarte multe puncte de VAR, de arbitraje

Probabil că, în mod normal, dacă lucrurile ar fi fost normale, am fi putut spune că suntem și noi în lupta pentru campionat. Dacă s-a mai întâmplat să fim atât de furați? Am pățit și mai rău de atât, ni s-a furat un titlu, ni s-a furat o Cupă. Lucrurile acestea se întâmplă foarte des și întotdeauna se întâmplă în defavoarea lui PAOK, pentru că suntem din Salonic”, a spus Răzvan Lucescu, la sosirea pe aeroportul „Henri Coandă”. 

Răzvan Lucescu: „Cei de la Aris trăiesc doar pentru a stopa PAOK!”

Lucescu jr. ș-a continuat tirada și i-a luat la țintă pe cei de la Aris: 

„Meciurile din Grecia sunt unele cu foarte mare încărcătură emoțională, trăirile sunt foarte intense. Cei de la Aris trăiesc doar pentru a stopa PAOK. Faptul că au condus cu 1-0 și noi am întors rezultatul a creat o mare frustrare in rândul suporterilor, apoi au început să arunce cu sticle, cu fel de fel de obiecte. 

De acolo a fost si o reacție a mea, am luat un pahar și m-am făcut că îl arunc spre tribune, fără însă să-l fi aruncat. VAR-ul a comunicat că eu am aruncat ceva si așa am fost eliminat”. 

Atena are forță, un sistem în jur, au reușit să transforme VAR-ul într-o unealtă pe care o folosesc în special la meciurile la care nu sunt arbitraje din străinătate. Dar toate aceste situații ne întăresc și ne fac să trecem mai ușor peste frustrări.

- Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu, insultat de președintele lui Aris

Răzvan Lucescu a ajuns la 22 de meciuri la rând fără înfrângere la PAOK, 16 victorii și 6 egaluri, câștigând ultimele patru partide, inclusiv derbyul Salonicului, 2-1 pe terenul lui Aris, într-o altă confruntare incendiară în oraș.

Antrenorul a fost trimis la vestiare de arbitrul suedez Mohammed Al-Hakim în prelungiri, fiind insultat de președintele lui Aris, Thodoros Karipidis. „„Să te f..!”.!”, i-a strigat acesta, înjurătura fiind surprinsă de camerele TV. „Mi s-a spus că am fost eliminat pentru că aș fi aruncat ceva în tribune. Acesta a fost mesajul transmis de VAR. Sunt minciuni! Doar le-am înapoiat. Atmosfera e nebună în astfel de derbyuri, dar fotbalul suferă”. 

VIDEO. Momentul în care Răzvan Lucescu aruncă un obiect spre tribune

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Răzvan Lucescu, înjurat de președinte, după derby-ul Aris - PAOK: „Asta au zis din camera VAR! Minciuni” » Gestul pentru care a fost eliminat

VIDEO Florin Niță și Ionuț Radu, luptă directă pentru postul de titular al naționalei! Au apărat câte o lovitură de la 11 metri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
atthur
atthur  •  21 Martie 2023, 06:57

Lasă, domnule Lucescu Răzvan că așa-i și pe cocioc, dacă nu mai rău!!! Dacă punem punctele VARuite(de la Steaua) și de fapt DARuite(lu' rege și lu' psdcraiolguta),clasamentul este cu totul altul::: locurile 1 și 2 la EGALITATE ci.fi.ri și Steaua (pentru cei 300 de proști talpanisti, FCSB) și la 2 sau 3 puncte în urmă "el rege".Dar,așa cum am mai zis,VAR-ul e pentru proști...!!!

clasicpun
clasicpun  •  20 Martie 2023, 22:06

ce sistem bizar au greci astia? playoff si playout fara injumatatirea punctelor. locul 1 si 2 merg in preliminarile ucl si locul 3 si 4 in intertoto? ha ha ha.ghinion

Dobermannul
Dobermannul  •  20 Martie 2023, 21:54

Va mirati de pomana. VAR-ul pentru asta a fost introdus. Alibi cu pretentie stiintifica pentru arbitrii.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează