INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Lucescu, victima unor atacuri fără precedent în Grecia: "Ștrumful a depășit orice limită!"

Articol de - Publicat luni, 10 decembrie 2018 09:56

PAOK e campioană de toamnă după 2-1 contra Larisei, a 12-a victorie din acest sezon, distanțându-se la 7 puncte de Atromitos și la 8 de Olympiakos.

Nu se aștepta Răzvan Lucescu să aibă un meci atât de dificil cu Larisa, locul 11 în Grecia. A fost condus acasă, 0-1, dar a învins cu 2-1 după ce adversarii au rămas în prelungirile primei reprize fără căpitan, eliminat la faza penaltyului egalării.

PAOK e campioană de iarnă și se detașează cu fiecare etapă, având 7 puncte în fața lui Atromitos și 8 peste Olympiakos.

"Campionatul e în mâinile noastre"

"Ar fi trebuit să fim la zece puncte de Olympiakos", atacă antrenorul, care contestă și acum cele două puncte de penalizare, consecință a uriașului scandal din primăvară.

"Situația rămâne tensionată, după tot ce s-a întâmplat sezonul trecut. Campionatul e în mâinile noastre, chiar dacă nu e ușor să câștigi un meci, iar trei zile mai târziu să ai aceeași motivație și să câștigi din nou".

Și duminică a fost o seară încinsă pentru Răzvan. S-a certat cu arbitrul și cu portarul Larisei, iar patronul oaspeților, Alexis Kougias, un faimos avocat grec recunoscut pentru exploziile sale de furie, l-a acuzat la televiziunea elenă:

"Lucescu a depășit orice limită. A pus presiune pe «central» și s-a plâns tot timpul. E un ștrumf!".

"Fotbalul grec e întunecat ca tricourile lui PAOK"

Kougias sugerează că PAOK este ajutată acum să cucerească titlul: "De patru ani, poliția mă protejează pentru că am denunțat bandele și mafia din fotbalul grec. Am plătit pentru toate aceste adevăruri peste 750.000 de euro ca amenzi. Din păcate, fotbalul grec este acum negru și întunecat ca tricourile lui PAOK".

Ca răspuns, clubul din Salonic a anunțat că îl va da în judecată pe Kougias.

"Sunt mai multe moduri în care poți câștiga un meci. Jucând un fotbal de calitate, dar și luptând și apărându-te cu umilință. La sfârșit, cel mai important e să învingi"
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

"De 45 de ani lucrez în interesul justiției elene. Nu am afaceri necurate cu petrol, nu fac contrabandă de țigări și nici nu trăiesc din pariuri. Nu am puterea financiară a patronilor de la PAOK, Olympiakos, AEK sau Panathinaikos, dar nu accept să fiu călcat în picioare. Mi-e rușine că trăiesc înconjurat de asemenea persoane"
Alexis Kougias, proprietar Larisa

"I-am vorbit urât lui Lucescu și i-am cerut scuze"

Antrenorul lui PAOK a avut un conflict pe teren și cu portarul Larisei, islandezul Ögmundur Kristinsson. După meci, nordicul le-a spus reporterilor:

"Inițial, am vrut să-l liniștesc pe antrenor, pentru că protesta mereu și se plângea la arbitru. Apoi, i-am vorbit urât lui Lucescu și, la sfârșit, i-am cerut scuze". Kougias, proprietarul grupării, afirmă însă că războiul nu s-a încheiat: "Sper ca Lucescu să nu dea ochii cu Kristinsson în retur, la noi acasă".


Faza în care Prijovic a fost faultat in careu, iar căpitanul Larisei a fost eliminat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  11 Decembrie 2018, 04:10

De procesul lui Lincu Miu nu se mai aude nimic? Sa se fac dreptate sa-l vedem pe Lucescu jr colo unde ii e locul (la mititica).

albanezulvesel
albanezulvesel  •  10 Decembrie 2018, 22:26
Postat de 0.palmares.csa pe 10 Decembrie 2018, 21:04

Vorbesti prostii si din vise.Propietarul este consiliul judetean cluj.Adica primaria Cluj ,adica ca si la stadionul National. daca nu crezi uite citeste aici si documenteaza-te ca sa nu mori fraier https://ro.wikipedia.org/wiki/Cluj_Arena

brostane ..aLA E STADIONUL MUNICIPAL...IN NICI UN CAZ stadionul CFR_ULUI..care a dost construit de ungurul Arpi

0.palmares.csa
0.palmares.csa  •  10 Decembrie 2018, 21:04
Postat de rocky2 pe 10 Decembrie 2018, 19:39

Spui aberatii ca toti gigistii; terenul e concesionat contracost pe 49 de ani, iar stadionul e ridicat exclusiv din banii lui Arpi! Ciobanul vostru e doar un speculant si un uzurpator!

Vorbesti prostii si din vise.Propietarul este consiliul judetean cluj.Adica primaria Cluj ,adica ca si la stadionul National. daca nu crezi uite citeste aici si documenteaza-te ca sa nu mori fraier https://ro.wikipedia.org/wiki/Cluj_Arena

Vezi toate comentariile (21)
Comentează