INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CAGLIARI

Răzvan Marin ar putea juca în Serie A și din sezonul următor » Ce echipe sunt interesate de mijlocașul român

Răzvan Marin
Foto: Imago
Răzvan Marin Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2022 19:09 / Actualizat marti, 31 mai 2022 21:58

Răzvan Marin (26 de ani) are șanse importante de a rămâne în Serie A și din sezonul viitor.

Chiar dacă a retrogradat cu Cagliari, mijlocașul român a avut evoluții solide în sezonul abia încheiat, motiv pentru care a rămas în atenția echipelor din Serie A.

Detalii uluitoare din vestiarul „câinilor” » Aroganțe și relaxare înainte de Dinamo - U Cluj: „Le dăm 3-0 repede, simplu!” + Fotbaliștii îl ironizau pe Uhrin
Dinamo
Detalii uluitoare din vestiarul „câinilor” » Aroganțe și relaxare înainte de Dinamo - U Cluj: „Le dăm 3-0 repede, simplu!” + Fotbaliștii îl ironizau pe Uhrin

Răzvan Marin, dorit de Salernitana și Verona

Răzvan Marin nu a ieșit de pe radarul Salernitanei, care l-a ofertat și-n ianuarie, dar el a refuzat. Echipa din sudul Italiei caută întăriri în mercato după ce s-a salvat în ultima etapă, chiar în dauna sarzilor, și l-a trecut pe lista priorităților. 

Nu este unica variantă pe care o are la îndemână „tricolorul” de 26 de ani. Mai nou, se interesează de el Hellas Verona, echipă cu pretenții mai mari și un probabil antrenor nou, Gabriele Cioffi, fost interimar la Udinese. 

Marin a fost cumpărat definitiv în vara trecută de la Ajax de Cagliari, cu care mai are contract până în 2024.

14 milioane de euroeste cota de piață a lui Răzvan Marin, conform Transfermarkt.com

Pe Marin l-au vrut Lyon și Milan!

În vara trecută s-a scris că ar fi avut o variantă de a pleca la Lyon, francezii oferind 15 milioane de euro pentru transfer. Cagliari a cerut însă 18 milioane, cu opt mai mult decât îi plătise lui Ajax. Iar în martie apăruseră zvonuri că a intrat și pe radarul Milanului, aflată în căutarea unui înlocuitor pentru Kessié, plecat liber la Barcelona.

37 de meciuriun gol și 6 pase decisive a bifat Răzvan Marin la Cagliari în sezonul recent încheiat. În 2020-2021, a avut cifre mai bune, 3 goluri și 6 assisturi în 39 de partide

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Ivan Perisic și-a îndeplinit visul » Cu cine a semnat vicecampionul mondial

Au început negocierile pentru transferul lui Lukaku

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează