INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Răzvan Marin, premiat de italieni după golul și assist-ul cu AS Roma: „Energie pură! Ce meci a făcut!”

Răzvan Marin în Cagliari - AS Roma FOTO Guliver/Gettyimages
Răzvan Marin în Cagliari - AS Roma FOTO Guliver/Gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 25 aprilie 2021 22:00 / Actualizat duminica, 25 aprilie 2021 22:24

Cagliari a învins-o pe AS Roma, scor 3-2, iar Răzvan Marin a primit cele mai mari note în publicațiile Tuttomercatoweb și Cagliarinews24.

Răzvan Marin a înscris în minutul 57, după ce a interceptat pasa de la Giovanni Simeone și a șutat pentru 2-1 din afara careului. Internaționalul român și-a trecut în cont și un assist, la golul marcat de Joao Pedro.

Răzvan Marin, lăudat în presa din Italia: „Energie pură!”

Răzvan Marin a fost cel mai bun jucător din tabăra lui Leonardo Semplici și a fost notat cu 7,5 de italienii de la Tuttomercatoweb: „Energie pură! Face ceea ce îi cere Semplici. Construiește, dar apare și la finalizare. Răspunde prezent și luminează repriza secundă. Șutul său cu piciorul drept din afara careului îl învinge pe Pau Lopez, iar apoi îi pune mingea pe cap lui Joao Pedro, la golul de 3-1”.

Și cei de la Cagliarinews24 i-au acordat aceeași notă lui Răzvan Marin, 7,5, cea mai mare de la trupa de pe Sardegna Arena: „Ce meci, din nou din partea lui Marin! A înscris pentru 2-1 și a pasat pentru Joao Pedro. Din păcate, a luat galben și va lipsi cu Napoli”.

3 goluriși 5 pase de gol a oferit Răzvan Marin pentru Cagliari în acest sezon de Serie A, în 33 de partide

Eu nu l-am pregătit în prima parte a sezonului, dar este un jucător cu calități excelente și le arată pe teren. Crește, și-a schimbat modul de a evolua în comparație cu ceea ce făcea în trecut. Noi vom încerca mereu să-i punem calitățile în valoare.

Leonardo Semplici, antrenor Cagliari

Iată cifrele lui Răzvan Marin, conform Sofascore.

Răzvan Marin, premiat de italieni după golul și assist-ul cu AS Roma: „Energie pură! Ce meci a făcut!”

Cagliari, „gură de oxigen” cu AS Roma

Cagliari a obținut o victorie uriașă și a ieșit din zona roșie a clasamentului. Trupa lui Răzvan Marin se află pe locul 17, la egalitate de puncte cu Torino și Benevento. Ultima dată când Cagliari a evoluat în Serie B a fost în sezonul 2015/16, când au terminat pe primul loc și au revenit pe prima scenă a fotbalului din peninsulă.

40 de sezoaneare Cagliari în Serie A

VIDEO. Rezumatul partidei dintre Cagliari și AS Roma, scor 3-2

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Mircea Lucescu e contestat de ultrași și după ce a luat titlul: „Campioni sub conducerea unui antrenor urât”

Pep Guardiola, triumf în finala Cupei Ligii Angliei și cucerește primul trofeu al sezonului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1461177693935533
Sorin Gane  •  26 Aprilie 2021, 12:21

HAI CA SUNTEM BUNI .AVEM O DROAIE DE PASATORI DE GOL , NE MAI LIPSESTE CINE SA DEA GOLUL - MA REFER BINEINTELES LA ECHIPA NATIONALA .

leu.mr
leu.mr  •  26 Aprilie 2021, 09:40

ce inseamna "pase cheie" ?

brutyson
brutyson  •  26 Aprilie 2021, 09:18
Postat de cirus11 pe 26 Aprilie 2021, 08:55

Daca s-ar fi uitat cineva la meci ar fi vazut ce prima repriza slaba a facut... a dat vreo 3 pase direct la adversar desi erau pase scurte de siguranta. Deposedari ioc, ajutor ofensiv la fel... Sigur, a facut o a doua repriza foarte buna dar nu inseamna ca acum a devenit cine stie ce super jucator (din pacate).

Pai eu sincer nu am văzut meciul dar ma întrebam cu un gol și pasă de gol cum de nu a fost omul meciului ci doar o nota de 7,7 ... oricum dacă o tine tot așa in 2 ani avem un mijlocaș mult peste ce am avut in ultima vreme ..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează