INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

Răzvan Marin, criticat dur de Rafael van der Vaart: „Parcă e daltonist”

Articol de - Publicat miercuri, 19 august 2020 12:29 / Actualizat miercuri, 19 august 2020 14:04

Răzvan Marin, mijlocașul în vârstă de 24 de ani a dezamăgit și în amicalul jucat de Ajax cu Wolfsberger. „Poate mai mult, dar nu are încredere deloc. Foarte slab, foarte slab”, l-a descris Rafael van der Vaart.

Al treilea meci de pregătire al lui Ajax, primul în cantonamentul din Austria, 2-0 cu Wolfsberger, și Răzvan Marin (folosit în primele 45 de minute) tot nu se integrează printre "lăncieri". Și continuă să fie criticat.

„Cum joacă mingea..."

După ce directorul sportiv al Marc Overmars a declarat pentru De Telegraaf la sfârșitul testului cu RKC Waalwijk (6-1) că „românul a avut o prestație incoloră. Îmi pare rău, dar el trebuie să plece. Pe postul lui, frânează creșterea tinerilor din Academie", un fost jucător al roș-albilor îl critică.

Aflat în studioul televiziunii Ziggo Sport, Rafael van der Vaart a fost foarte tăios cu „tricolorul". „Foarte slab, foarte slab", a conchis ex-internaționalul olandez, remarcând ce îi lipsește mijlocașului: „Se mișcă bine, am avut întotdeauna sentimentul că poate mult mai mult. Dar nu are încredere deloc. Cum joacă mingea... parcă e daltonist".

Răzvan Marin, criticat de Rafael van der Vaart: „E ca și cum și-ar spune «nu sunt suficient de bun»"

Van der Vaart, 37 de ani, retras în 2019, caută o explicație. „Nu vreau să spun o prostie, însă eu continuu să cred că poate mai mult. Era probabil cel mai bun de la Standard Liège. Ajungând la Ajax, e ca și cum și-ar spune «nu sunt suficient de bun».

Ce îi reproșează lui Marin? "Nu ai voie să pierzi mingea pe postul lui la Ajax. Nu e posibil". Batavul îi evidențiază și calitățile. „Dacă îi vezi cursele, avansările, șutul bun... Acela este el". A repetat la final: "Sunt sigur că poate mai mult". 

Oferte din Italia și Spania

Dacă nu-l convinge nici acum pe antrenorul Ten Hag, jucătorul cumpărat cu 12,5 milioane de euro în 2019 de la Standard ar putea fi cedat de Ajax. Împrumut sau definitiv. Mijlocașul în vârstă de 24 de ani ar avea oferte din Serie A, de la Cagliari, Sassuolo și chiar de la AS Roma. Și din LaLiga, de la FC Sevilla. 

„Marin a avut încă o dată șansa de a demonstra ceva, dar românul a lăsat o impresie foarte proastă. Pare că și-a pierdut încrederea de care atât de mare nevoie la Ajax. A pierdut aproape toate mingile. Încă apare întrebarea dacă el poate să scape de tracul de la Amsterdam, redevenind jucătorul care era la Standard" 
- Voetbalprimeur.nl, site olandez

VIDEO Cosmin Contra: „Răzvan Marin nu a avut timp să se adapteze la Ajax”

Citește mai multe știri din fotbalul european:

EXCLUSIV Dialogul incredibil dintre Giovanni Becali și Ronald Koeman: „L-am sunat și l-am convins să cumpere un stelist”

David Silva nu mai merge la Lazio! Alegere surprinzătoare a spaniolului + italienii negociază acum pentru un jucător de la Real Madrid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
amicu
amicu  •  19 August 2020, 22:44
Postat de liviu.neagoe pe 19 August 2020, 20:03

Bine punctat, mai e si petarda cealalta de la Juventus, imi scapa numele...

da..Juventus a luat o groaza de goluri din cauza chiorului aluia de olandez. O petarda scumpa. Un mare pacalici

necion
necion  •  19 August 2020, 20:16
Postat de liviu.neagoe pe 19 August 2020, 20:03

Bine punctat, mai e si petarda cealalta de la Juventus, imi scapa numele...

DeLigt

liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  19 August 2020, 20:03
Postat de realcf pe 19 August 2020, 15:50

Da de marele de Jong de la Barcelona ce parere ai? Daca Razvan e daltonist, inseamna ca de Jong are probleme mult mai mari! Dar e mai usor sa critici un roman ...

Bine punctat, mai e si petarda cealalta de la Juventus, imi scapa numele...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează