INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Răzvan Marin, lăudat de presa italiană după prestația avută în victoria lui Empoli: „A dat totul pe teren”. Ce notă i-a dat Gazzetta dello Sport

Răzvan Marin, mijlocaș Empoli. 
Foto: Instagram @razvanmarin
Răzvan Marin, mijlocaș Empoli. Foto: Instagram @razvanmarin

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2023 10:08 / Actualizat marti, 24 octombrie 2023 10:58

Răzvan Marin (27 de ani) a avut o prestație apreciată de presa italiană în victoria obținută de Empoli pe terenul Fiorentinei, scor 2-0, în runda cu numărul 9 din Serie A. 

Luni seară, trupa pregătită de Aurelio Andreazzoli (69 de ani) a obținut a doua victorie a acestui sezon de Serie A, scor 2-0 pe terenul celor de la Fiorentina

Misterul Konoplyanka » Explicații oficiale după ce vedeta CFR-ului a bifat primele minute după două luni
CFR CLUJ
Misterul Konoplyanka » Explicații oficiale după ce vedeta CFR-ului a bifat primele minute după două luni

Echipa lui Răzvan Marin mai câștigase pe teren propriu pe data de 27 septembrie, în fața Salernitanei, 1-0, în etapa a șasea din prima ligă italiană. 

Răzvan Marin, lăudat de presa din Italia, după Fiorentina - Empoli 

Fostul mijlocaș de la Viitorul Constanța, Standard Liege și Ajax a fost titular în tricoul lui Empoli. El a bifat 66 de minute, fiind înlocuit de Jacopo Fazzini. 

Cel mai important ziar de sport din „Cizmă”, Gazzetta dello Sport, a scris și el în termeni laudativi despre prestația lui Răzvan Marin: „A depus un efort imens și a dat niște pase filtrante foarte bune”. A primit nota 7 din partea acestei publicații. 

„Răzvan Marin a făcut un joc de mare sacrificiu la mijlocul terenului”, au notat și cei de la Calcio Mercato, publicație care i-a acordat nota 6 internaționalului român. 

Un meci foarte atent jucat de mijlocașul lui Empoli, care a dat totul pe teren până în momentul schimbării”, a notat Tutto Mercato Web, care l-a notat pe Răzvan Marin cu 6,5. 

În urma acestei victorii, Empoli a urcat pe locul 17 în clasamentul din Serie A, primul deasupra liniei roșii, cu 7 puncte adunate în 9 runde. 

În viitoarea rundă de Serie A, Empoli primește acasă vizita celor de la Atalanta. Partida este programată pe data de 30 octombrie. 

Clasamentul la zi din Serie A

VIDEO. Rezumat: Fiorentina - Empoli 0-2 

Citește și: 

Istorie în Premier League! Defilează cu Tottenham și e primul antrenor care se laudă cu o asemenea serie

Santos, echipa lui Pele și Neymar, a suferit cea mai drastică înfrângere din istorie » Antrenorul și-a prezentat scuzele, iar fanii au avut o reacție uluitoare

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close