INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Început perfect de sezon pentru Răzvan Marin: gol la primul meci oficial

Început perfect de sezon pentru Răzvan Marin // FOTO: Imago
Început perfect de sezon pentru Răzvan Marin // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2021 09:21 / Actualizat duminica, 15 august 2021 09:22

Mijlocașul Răzvan Marin (25 de ani) a început excelent noul sezon și a marcat în meciul Cagliari – Pisa (3-1), din Cupa Italiei.

Cagliari a jucat sâmbătă seară în turul II al Cupei Italiei și a câștigat fără emoții meciul cu Pisa, echipă din Serie B. 

Cu Răzvan Marin titular, trupa antrenată de Leonardo Semplici a început în forță meciul, iar la pauză conducea cu 3-0.

VIDEO Răzvan Marin, gol pentru Cagliari în Cupa Italiei

Gazdele au deschis scorul în minutul 28, prin Răzvan Marin. Internaționalul român a primit o minge la marginea careului, a trecut printre doi adversari și a ajuns în situație de unu contra unu cu portarul Pisei, pe care l-a depășit elegant, și a marcat din trei metri.

Cagliari a continuat forma bună, iar în minutul 36 a făcut 2-0, după ce Caraciolo a deviat mingea în propria poartă.  Deiola a făcut 3-0 în minutul 45+3, cu un șut de la 10 metri, în timp ce Pisa a marcat golul de onoare în minutul 67, prin Masucci.

Răzvan Marin a primit un cartonaș galben în minutul 84, fiind înlocuit în finalul partidei (minutul 90+5).

În următoarea rundă a Cupei Italiei, Cagliari va juca contra celor de la Citadella.

Răzvan Marin, curtat de AC Milan și Lyon

În această vară, Lyon a oferit 15 milioane de euro în schimbul lui Răzvan Marin, însă Cagliari a fost nemulțumită de sumă și a declinat propunerea francezilor. Informația a fost dezvăluită de renumitul jurnalist italian Gianluca Di Marzio. Apoi, știrea a circulat și în presa franceză. 

Ziaristul Daniele Longo a susținut la rându-i că prețul cerut de Cagliari pentru Răzvan Marin este de 18 milioane de euro. Suma era considerată prea mare și de AC Milan, alt club interesat de jucătorul român.

Vreau să rămân aici. Am avut oferte, da, și din Italia, din Serie A, și din alte campionate. Dar eu vreau să am continuitate acum, nu mă grăbesc Vreau să cred că am urmat un parcurs corect până acum în carieră, am urmat traiectoria normală. 

Am avut un sezon bun. Nu mi-a fost ușor, pentru că nu jucasem prea mult la Ajax înainte. Însă m-am adaptat, cam după vreo 3 luni am început să cresc, după ce am învățat tactic foarte multe. 

Acum mă simt bine, sunt mai puternic și fizic. Mă simt mult mai bine și decât eram în Belgia. Am mai multă încredere în mine 
– Răzvan Marin, în iunie,  în emisiunea „Digi Sport Special”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Start lansat pentru Real Madrid în noul sezon din La Liga » Benzema, omul meciului într-o victorie convingătoare

Stanciu, decisiv pentru Slavia » A reușit o pasă de gol în victoria cu Mlada Boleslav

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  15 August 2021, 10:11

Laude mai puține, au jucat acasă cu un adversar teoretic mai slab.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează