INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

Răzvan Marin, iar criticat: „Dacă aș fi Ajax, l-aș da imediat! Mă îndoiesc că e o alegere bună pentru Club Brugge”

Articol de - Publicat duminica, 19 ianuarie 2020 12:08

Răzvan Marin (23 de ani), mijlocașul lui Ajax, este criticat de antrenorul olandez Johan Boskamp, fost la Anderlecht și Standard. Acesta afirmă: „Marin a costat o mulțime de bani, e un jucător bun, dar nu se potrivește cu Ajax”. 

Johan Boskamp, fost fotbalist și antrenor olandez în vârstă de 71 de ani, este unul dintre cei care nu credeau că Răzvan Marin e o investiție bună la Ajax. „Nu sunt convins că va fi o lovitură la Ajax. Mă întrebi dacă eu l-aș fi cumpărat? Nu, nu l-aș fi adus”, declara acesta presei batave după ce s-a anunțat mutarea lui de la Standard pentru 12,5 milioane de euro. 

„Răzvan Marin a costat o mulțime de bani” 

La jumătatea sezonului, când se vorbește tot mai mult de oferta lui Club Brugge, același tehnician vorbește despre „tricolor” într-un interviu pentru cotidianul Het Belang van Limburg. „Dacă aș fi Ajax, l-aș da imediat. Marin a costat o mulțime de bani, e un jucător bun, dar nu se potrivește cu Ajax”. 

„Răzvan Marin e un jucător care aleargă mult. Lovește bine mingea și viteza e cea mai bună calitate. Dar nu l-aș fi transferat la Ajax” 
Johan Boskamp, fost antrenor olandez 

„Club Brugge nu-l ia să-l țină pe bancă" 

Trecând la Clug Brugge, Boskamp a spus: „Mă îndoiesc că e o alegere bună pentru Club Brugge”. Crede că „ar fi păcat ca un talent ca De Ketelaere să fie blocat astfel. Pentru că, dacă un club belgian cheltuiește 12 milioane pentru un jucător, nu-l ia să-l țină pe bancă” 

„Există anumite posturi cheie, dar și o categorie de jucători la care am putea renunţa, chiar aș fi de acord să se transfere sub formă de împrumut. Nu e cazul și cu Răzvan Marin, cred că va rămâne” 
Erik ten Hag, antrenor Ajax 

Citește și:

Silviu Lung Jr. s-a înțeles cu Beșiktaș! Lovitura carierei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
danny_l
danny_l  •  19 Ianuarie 2020, 12:29

Apar del de fel de personaje care își dau cu părerea, antrenorul lui Ajax a decis,Marin nu va fi dat,nici măcar împrumut,punct.Asta înseamnă că se va baza pe el in viitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează