INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Răzvan Marin în pericol la Cagliari? Ce le-a transmis șefilor antrenorul Di Francesco

Răzvan Marin // FOTO: Imago
Răzvan Marin // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 14:40 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 15:49

Mijlocașul Răzvan Marin joacă meci de meci titular în Serie A, la Cagliari, după transferul de la Ajax, dar ar putea pierde locul în echipă.

Însă evoluțiile internaționalului român nu conving la Cagliari. Motiv pentru care antrenorul Eusebio Di Francesco a mai solicitat încă un mijlocaș la acoperire, după ce abia a venit Radja Nainggolan de la Inter

Concurență pentru Răzvan Marin la Cagliari

În condițiile absenței de lungă durată a croatului Rog, sarzii încearcă să-i aducă un concurent pe post românului. E vorba despre ghanezul Alfred Duncan, 27 de ani, care l-a și avut mentor pe Di Francesco, la Sassuolo.

Alfred Duncan a jucat doar 251 de minute

Duncan s-ar transfera de la Fiorentina sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare la finele sezonului, însă clubul viola insistă pentru obligația de achiziționare. Ghanezul nu a fost folosit în actuala stagiune decât în patru partide din Serie A plus o dată în Cupă, în total 251 de minute.

VIDEO „Răzvan Marin nu a avut timp să se adapteze la Ajax”

Citește mai multe știri din Serie A:

Răzvan Marin, criticat după înfrângerea lui Cagliari cu Fiorentina » Ce note a primit internaționalul român în publicațiile italiene

Poveste neștiută despre Cristiano Ronaldo: operat la inimă la 15 ani! » „Doctorul mi-a zis că e posibil să nu mai joace fotbal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
dobrin
dobrin  •  11 Ianuarie 2021, 17:32
Postat de the_fixer pe 11 Ianuarie 2021, 16:00

S-a intors Benzar, te intorci si tu si Eanis la vara ca sa faceti Viitorul maret si sa castige champions league :)))) Trompete de fotbalisti!

In Liga 1 la retrogradare, acolo e locul lor. Vai de tatal lor cel vitreg.

briceag
briceag  •  11 Ianuarie 2021, 16:58

Ce distrus comenteaza mai jos. Eu am vazut meciul lui Cagliari si Razvan Marin e titular de drept, le mai bate si toate loviturile libere. E iar in crestere.

the_fixer
the_fixer  •  11 Ianuarie 2021, 16:00

S-a intors Benzar, te intorci si tu si Eanis la vara ca sa faceti Viitorul maret si sa castige champions league :)))) Trompete de fotbalisti!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează