INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

RĂZVAN MARIN LA AJAX // Aad de Mos laudă transferul lui Răzvan Marin: "Ajax îl va vinde de trei ori mai scump"

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2019 18:28

După ce a lăudat viitorul transfer al lui Răzvan Marin (22 de ani) în De Telegraaf, Aad de Mos, 72 de ani, unul dintre marii antrenori olandezi, a vorbit despre această afacere și pentru celălalt cotidian important batav.

„La Ajax, Marin poate fi folosit pe toate cele trei poziții de la mijloc, în sistemul 4-3-3. E un mijlocal modern, box-to-box. Dacă va crește așa cum a făcut-o în Belgia în cei doi ani la Standard, Ajax îl va vinde de trei ori mai scump", a afirmat De Mos.

Întrebat dacă timiditatea lui Răzvan poate fi o problemă pentru el, tehnicianul l-a comparat cu Cristi Chivu: "Și despre Chivu se credea că e prea timid. Finalul? A devenit căpitanul lui Ajax".

Citește și:

Reacția legendarului Van der Sar, întrebat despre transferul lui Marin la Ajax: „E unul dintre jucătorii pe care îi căutăm”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gerularupeimana
gerularupeimana  •  27 Martie 2019, 19:55

Bine ar fi sa fie asa. Sa creasca si sa ajunga la Barcelona, nationala ar avea numai de castigat. Om trai si-om vedea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează