INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

RĂZVAN MARIN LA AJAX // Răzvan Marin, planuri mari după ce a ajuns la Ajax: „Acum sunt mai aproape de Barcelona și Real Madrid”» Cine l-a sunat după transfer

Răzvan Marin
Răzvan Marin

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 19:16

Mijlocașul Răzvan Marin, 22 de ani, a vorbit despre transferul său la Ajax, pentru 12 milioane de euro.

Răzvan Marin, care va juca la Standard Liege până la finalul sezonului, a dezvăluit ce planuri de viitor are și ce i-a spus Ianis Hagi, fostul său coleg de la Viitorul.

„Este un club important din Europa, care produs mereu jucători de valoare și care a vândut la echipe importante! Normal că sunt fericit pentru această alegere. Din primul moment în care am auzit de Ajax, i-am zis lui Pietro (n.r Pietro Chiodi, impresarul lui) că vreau să merg acolo. Acum, așteptările vor fi și mai mari de la mine. E și o altă sumă de transfer.

Am fost sunat și de Chivu, și de domnul Hagi! Si Ianis m-a sunat si mi-a zis ca s-a bucurat pentru mine. Acum sunt mai aproape de acest gen de echipe, cum sunt Barcelona și Real Madrid, dar mai e un drum lung de parcurs”, a declarat Răzvan Marin la ProTV.

Citește și:

Cosmin Contra: „Voi construi echipa națională în jurul lui Răzvan Marin”

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
bazinga
bazinga  •  06 Aprilie 2019, 14:00
Postat de pma77 pe 05 Aprilie 2019, 21:08

Poate sunt eu orb dar mie nu mi se pare cine stie ce Razvan Marin.

DA,esti orb!

talpaiadului
talpaiadului  •  05 Aprilie 2019, 23:36
Postat de ungurul_vesel pe 05 Aprilie 2019, 22:20

Iti dai seama ca nu-si permite cerceii, tatuajele si imbracamintea stilata a celor de le fc fcsb. In comparatie cu cele 40+ milioane date pe topila Man, suma platita pe Marin e o nimica toata. Si oricum, daca nu e trecut prin curtea celor de la fc fcsb nu are cum sa fie fotbalist.

Nu a zis nimeni sa-si faca tatuaje sau sa-si pune cercei, dar cand te duci sa semnezi cu un club ca Ajax si te imbraci exact ca un satean care pleaca la oras cu personalul, te faci de ras si pe tine si clubul, pentru ca aia pun poza ta pe site-ul oficial. Si cand mai dai si declaratii cum ca Ajax e doar o gara in drumul tau spre Barcelona si Real Madrid te umpli de ridicol si rad si curcile de tine.

talpaiadului
talpaiadului  •  05 Aprilie 2019, 23:16
Postat de kautz pe 05 Aprilie 2019, 23:01

Mindria va omoara!

Scuze, eu am glumit, nu m-am gandit ca ofensez rapidistii :)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează