INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Începe revoluția la Cagliari, după retrogradare » Răzvan Marin, pus pe lista de transferuri!

Răzvan Marin/ foto: Imago Images
Răzvan Marin/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 25 mai 2022 13:14 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 13:43

Răzvan Marin, mijlocașul român, nu va continua în Serie B la Cagliari, echipa sardă, care așteaptă acum oferte pentru a-l vinde. În ianuarie, a fost dorit de Salernitana, dar a refuzat să plece.

Cagliari a terminat prima sub linie, condamnată pentru că n-a putut marca la Venezia golul salvării. Retrogradarea în Serie B va produce schimbări majore, o adevărată revoluție în lot și nu numai.

Potrivit cotidianului L'Unione Sarda, se așteaptă o remaniere masivă cu scopul de a încerca revenirea rapidă în elita fotbalului italian: „Mai mulți granzi sunt deja cu valizele făcute și viitorul lor este departe de insulă. 

Echipa se va reconstrui cu mulți tineri și nu vor fi aduși jucători cu firmă, poate cu excepția lui Nainggolan, unul de-al casei însă".

Laporta pune piciorul în prag în mijlocul negocierilor: „Nu voi ruina Barcelona pentru el”
BARCELONA
Laporta pune piciorul în prag în mijlocul negocierilor: „Nu voi ruina Barcelona pentru el”

Marin, rezervă după plecare antrenorului Mazzarri

Pe lista de transferuri, citată de sursa menționată, figurează și Răzvan Marin, alături de Cragno, João Pedro, Nández, Rog, Bellanova, Lovato, Dalbert și Vicario (împrumutat de la Empoli). 

Mijlocașul român a făcut naveta între teren și banca de rezerve după înlocuirea antrenorului Mazzarri cu Agostini, iar evoluțiile sale au suferit odată cu prăbușirea echipei și seria slabă de rezultate. 

Altfel, titular indiscutabil și-n ultimul sezon, „tricolorul” a făcut și câteva meciuri bune și nu a dus deloc lipsă de oferte, din Serie A sau din afara Peninsulei.

Pe Marin l-au vrut Lyon și Milan!

În ultimul mercato din ianuarie, s-a interesat de el chiar contracandidata la retrogradare, Salernitana, aflată atunci pe ultimul loc. Marin a refuzat să plece la „mai rău", dar calculele au fost răsturnare în retur. În vara trecută s-a scris că ar fi avut o variantă de a pleca la Lyon, francezii oferind 15 milioane de euro pentru transfer. 

Cagliari a cerut însă 18 milioane, cu opt mai mult decât îi plătise lui Ajax. Iar în martie apăruseră zvonuri că a intrat și pe radarul Milanului, aflată în căutarea unui înlocuitor pentru Kessié, plecat liber la Barcelona.

37 de meciuriun gol și 6 pase decisive a bifat Răzvan Marin la Cagliari în sezonul recent încheiat. În 2020-2021, a avut cifre mai bune, 3 goluri și 6 assisturi în 39 de partide

Doresc să mai joc un an aici, au fost echipe din Serie A și nu numai interesate de mine, dar nu mă grăbesc. Mai vreau să fac un sezon foarte bun, să am continuitate.

-Răzvan Marin, mijlocaș Cagliari, în iunie 2021

Totul despre Liverpool - Real Madrid, finala Champions League

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Manchester City, ținta glumelor după parada de celebrare a titlului » Comparația făcută cu AC Milan

Haos pe străzile din Tirana, înainte de finala Conference League: 6 răniți și 50 deja expulzați!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează