INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

Răzvan Marin pleacă de la Ajax?! Club Brugge, cel mai important club din Belgia, îl vrea acum și a făcut o ofertă

Articol de - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 09:38

Club Brugge, liderul din Belgia, încearcă să-l ia împrumut pe Răzvan Marin, mijlocașul în vârstă de 23 de ani al lui Ajax, cu opțiune de transfer definitiv la vară. 

Cel mai bun jucător al lui Standard Liege sezonul trecut, Răzvan Marin a semnat pe cinci ani cu Ajax. Dar marile speranțe au fost urmate de o dezamăgire. Cumpărat ca înlocuitor pentru Frenkie de Jong, plecat la Barcelona pentru 86 de milioane, „tricolorul” a fost titularizat la început. Nu a confirmat însă de la început, are nevoie de adaptare, numai că antrenorul Erik ten Hag nu l-a așteptat prea mult, trecându-l pe bancă și folosindu-l tot mai puțin. 

„Club Brugge nu a uitat calitățile lui Răzvan Marin” 

Într-o asemenea situație, și jucătorul, și clubul se gândesc la un împrumut. Și e foarte aproape ca acesta să se realizeze. Nu la Antwerp, deși Loți Bölöni îl curtează intens (Detalii AICI), dar tot în Jupiler League. Cel mai important club flamand vrea să-l salveze, să-l aducă înapoi în Belgia. 
 

Club Brugge, atrasă de mijlocașul în vârstă de 23 de ani din perioada Standard, a făcut o ofertă. Împrumut acum, cu opțiune de transfer definitiv la sfârșitul sezonului.  

12 milioane de eurovalorează momentan Răzvan Marin; cota sa a scăzut cu 1,5 milioane față de vara trecută (transfermarkt.de)

Club Brugge nu a uitat calitățile fotbalistului. Românul a fost liderul lui Standard, el a pus capăt visului lui Bruges de a cuceri titlul primăvara trecută”, a comentat Het Nieuwsblad. Pe 16 mai, Răzvan a marcat ambele goluri la victoria lui Standard, 2-0 cu Bruges pe „Sclessin”. 

Ajax a respins o primă ofertă pentru Răzvan Marin. Vine și a doua? 

Potrivit HN, jurnal ce apare la Antwerp, Ajax ar fi refuzat această primă propunere, dar De Telegraaf că afacerea se poate realiza. 

„În primul rând, pentru că Marin vrea să joace, e foarte important, altfel locul său la națională e în pericol. Și România încă are șanse de calificare la Euro. Dispută semifinala play-off-ului în Islanda, iar o victorie o propulsează în finală, cu Bulgaria sau Ungaria", scrie cel mai important cotidianul olandez. Și Club Brugge poate veni cu o nouă propunere.  

15 meciuria evoluat mijlocașul de 23 de ani la Ajax în toate competițiile, fără să înscrie niciun gol; a reușit doar un assist

„Marin a avut probleme în adaptarea la jocul rapid de atac al lui Ajax, descoperind că viteza acțiunilor e mult mai mare la Amsterdam decât la Liège sau la naționala română” 
De Telegraaf, cotidian olandez 

„La startul sezonului, lui Marin i s-au oferit șanse de a juca, însă nu a profitat de ele. Mijlocașul nu a putut acoperi golul lăsat de plecarea lui Frenkie de Jong. Moștenirea a fost prea dificilă”
Het Nieuwsblad, cotidian belgian 

Ajax a plătit 16 milioane pentru Răzvan Marin? 

Deși Ajax a anunțat oficial vara trecută că suma de transfer este de 12,5 milioane de euro, jurnaliștii belgieni au o altă variantă acum. Potrivit Het Nieuwsblad, clubul batav ar fi plătit în total 16 milioane de euro pentru Răzvan Marin, din care Standard a primit 12,5 milioane 

47,3este media minutelor pe meci jucate de "tricolor" pentru echipa olandeză în acest sezon

Citește și:

Anunț categoric: „Aventura lui Ionuț Radu la Genoa s-a încheiat!” » Ce urmează pentru portarul român

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
mosierul
mosierul  •  16 Ianuarie 2020, 09:19
Postat de klauz pe 15 Ianuarie 2020, 19:21

De ce credeti ca l-a apucat *** pe Hagi? De ce credeti ca tot insista cu petarda Ianix? Pentru ca Hagi il stie bine pe *** marin, stie precis ca nu are habar de fotbal, ca *** e mediocru spre afon, chiar si sub prima noastra divizie... Hagi si-a zis ca daca pa afonul asta ***, care nu stie fotbal, a dat o echipa mare bani multi, e loc sa faca si el o afacere cu Ianix... Corect, ca ambii sunt praf, unul mai slab ca altul, doua glume...

....ce bine e sa fii copil de fotbalist in România...trebuie doar să ști care e mingea și să mai ști că trebuie să dai cu piciorul în ea. De restul , se ocupă tăticul !!!

vishnu
vishnu  •  15 Ianuarie 2020, 21:56

Pentru Ianis cand vine oferta de la FC Taticu?

klauz
klauz  •  15 Ianuarie 2020, 19:21

De ce credeti ca l-a apucat *** pe Hagi? De ce credeti ca tot insista cu petarda Ianix? Pentru ca Hagi il stie bine pe *** marin, stie precis ca nu are habar de fotbal, ca *** e mediocru spre afon, chiar si sub prima noastra divizie... Hagi si-a zis ca daca pa afonul asta ***, care nu stie fotbal, a dat o echipa mare bani multi, e loc sa faca si el o afacere cu Ianix... Corect, ca ambii sunt praf, unul mai slab ca altul, doua glume...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează