INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

Răzvan Marin pleacă de la Ajax?! Olandezii scriu despre „dezamăgirea Marin” și îl includ printre posibilele plecări din acest mercato!

Articol de - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 19:48

Răzvan Marin, adus în vară, s-a adapat greu la Ajax. Site-ul Voetbal Primeur face o analiză de mercato la Ajax și scrie că „doar rezervele scumpe ar putea să caute un nou club. Marin este cel mai bun exemplu”. 

După o jumătate de an neașteptată pentru mijlocașul Răzvan Marin (23 de ani), cu prestații modeste la început și cu trecerea sa pe banca de rezerve la Ajax, ziariștii olandezi vorbesc de el din nou acum, la startul perioadei de transferuri de iarnă. Chiar dacă „tricolorul” este în cantonamentul „lăncierilor„ din Qatar. 

15 meciuria jucat Răzvan Marin la Ajax în toate competițiile

Într-o analiză de mercato la echipa din Amsterdam, site-ul Voetbal Primeur amintește iar de „dezamăgirile Răzvan Marin și Edson Álvarez. Cei doi demonstrează că nu fiecare achiziție a directorului sportiv Overmars e o lovitură. Au costat împreună 27,5 milioane de euro, însă nu conving. Marin și-a epuizat șansele încă din startul sezonului, în timp ce Álvarez a dezamăgit în ultimele luni”. 

În ianuarie, niciun titular nu va părăsi clubul. „Doar rezervele scumpe ar putea să caute un nou club. Marin este cel mai bun exemplu”, încheie site-ul batav. 

709 minutea adunat "tricolorul" în tricoul alb-roșu (47,2 minute medie pe meci)

1 pasădecisivă a fost unica reușită a lui Marin la echipa din Amsterdam

Citește și:

Marius Șumudică, idolul fanilor lui Gaziantep! A fost votat cel mai important tehnician din istorie

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (22)
mal.
mal.  •  08 Ianuarie 2020, 13:09

Îmi pare sincer rău și pentru el, și pentru Ianis! Din păcate, aceasta ne este valoarea! Din fericire pentru ei, rezultatul financiar al activității lor este excelent!

danny_l
danny_l  •  08 Ianuarie 2020, 08:40

Așa se întâmplă când antrenorul te folosește pe alt post,oarecum este identic ce se joacă în Belgia și Olanda,nu știu motivul,de ce nu sa impus,cred că dacă va fi dat ,va exploda,să meargă la o echipă mai mică, acolo poate fi titular.

thebluestlion
thebluestlion  •  08 Ianuarie 2020, 02:22

Cred că parte e și vina celor de la Ajax, Marin nu dă nici la națională randament în zona aceea, a dat la Standard ptr că juca mult mai ofensiv și mai în dreapta. Trebuiau să știe asta!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează