INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

SERIE A. Răzvan Marin ar putea avea probleme la întoarcerea de la echipa națională! Ce vrea să facă antrenorul lui Cagliari

Răzvan Marin // FOTO: Guliver/GettyImages
Răzvan Marin // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 12:12 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 14:06

Mijlocașul român Răzvan Marin (24 de ani) are concurență mare la Cagliari, iar antrenorul Di Francesco l-ar putea exclude cu Torino dintre titulari, dorind o echipă mai ofensivă, într-un sistem 4-2-3-1.

După numai trei meciuri în care nu s-a remarcat decât printr-o centrare de gol din corner, primind deseori critici, Răzvan Marin riscă să ajungă iar rezervă. Plecat de la Ajax tocmai din cauza asta, „tricolorul" ar putea avea o surpriză neplăcută la revenirea la Cagliari după meciurile naționalei în barajul cu Islanda și-n „dubla" din Liga Națiunilor. Să nu mai fie titular în partida contra lui Torino!

Regizorul dorit de Di Francesco

Deși au plecat Artur Ioniță, Deiola și Nainggolan, Eusebio Di Francesco tot are șapte oameni la mijloc, iar concurența e acerbă. Antrenorul sarzilor se gândește să treacă de la 4-3-3 la 4-2-3-1, sistem testat și la Bergamo (2-5 cu Atalanta), după transferul lui Ounas de la Napoli. 

„Românul, dorit de DiFra, este regizorul titular, însă Oliva s-a refăcut de pe urma problemelor la gleznă și poate juca mezzala ca Marin, post unde candidează și Faragò. Tot la mijloc mai este Bradarici, care a ratat transferul la Elche. Nández și Rog, valorile adăugate ale echipei, nu se discută. Ei vor fi protecția defensivă și Marin ar putea ieși din cărți pentru un atac mai ofensiv", scrie Gazzetta dello Sport.

Mereu a fost înlocuit

Cagliari are un singur punct după primele trei etape în care n-a reușit decât trei goluri, penultimul, al lui Godín de la Bergamo, beneficiind de assistul lui Marin, schimbat duminică în minutul 65. În medie, de la debutul lui în squadra rossoblu, Răzvan a bifat 70 de minute. Niciodată integralist. 

VIDEO Naționala României a ajuns în Islanda » Reporterii GSP au primele imagini de la sosirea delegației

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Surpriză negativă pentru Ștefan Radu la Lazio! OUT din lotul pentru Serie A

Alexandru Mitriță, foarte aproape de un transfer surprinzător! Antrenorul a confirmat discuțiile, arabii i-au făcut videoclip de prezentare

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează