INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Răzvan Marin are speranțe de salvare » Românul, apreciat de Gazzetta dello Sport, după Crotone - Cagliari 0-2: „S-a apărat solid, sacrificând aportul ofensiv”

Răzvan Marin
(foto: Imago)
Răzvan Marin (foto: Imago)

Articol de - Publicat luni, 01 martie 2021 11:32 / Actualizat luni, 01 martie 2021 12:05

Integralist din nou la Cagliari, Răzvan Marin s-a bucurat de o victorie după aproape trei luni (2-0 la Crotone) și a primit nota 6 în Gazzetta dello Sport.

Șocul schimbării antrenorului a dat roade la Cagliari. Venirea lui Leonardo Semplici în locul lui Di Francesco a adus primul succes în Serie A după aproape trei luni. 2-0 pe terenul ultimei clasate, Crotone, și sarzii ajung la două puncte de salvarea de la retrogradare, Torino având însă un meci în minus. 

Răzvan Marin nu a lipsit nici din formula noului tehnician, în linia de patru mijlocași, și a livrat, în 90 de minute bifate și duminică, o prestație apreciată cu nota 6 de Gazzetta dello Sport. 

Răzvan Marin, apreciat de Gazzetta dello Sport: „Intervenții de aplaudat” 

„La fel ca Nandez, a alergat neobosit și a luptat bine pentru mingea a doua. S-a apărat solid, dar a sacrificat astfel aportul ofensiv”, l-a caracterizat cotidianul roz. Același calificativ l-a primit și din partea agenției Tuttomercatoweb.com: „Mai bun la acoperire, cu câteva intervenții de aplaudat”. 

23 din 24 de etapea fost Răzvan Marin titular la Cagliari. A marcat un gol

32 de pase precise din 37a avut Răzvan Marin cu Crotone. A creat două ocazii de gol, dar a și pierdut 4 dueluri din 5

Gabi Răduță declarație despre Denis Drăguș și Răzvan Marin: „Denis Drăguș mi s-a propus mie prima dată”

Citește și alte știri din Serie A:

Cristiano Ronaldo, taxat de un fost mare fotbalist: „Transferul lui la Juventus, un eșec!” + „Nu se potrivește cu Pirlo”

Spezia - Parma 2-2 » Ce îi reproșează presa din Italia lui Valentin Mihăilă după al doilea meci ca titular în Serie A+ Man, intrat prea târziu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează