INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Unde a ajuns să joace Răzvan Ochiroșii, marea speranță de la FCSB

Răzvan Ochiroșii (32 de ani), fosta mare speranță a celor de la FCSB, va evolua în al patrulea eșalon al Spaniei, la Union Deportiva Montijo.
Răzvan Ochiroșii (32 de ani), fosta mare speranță a celor de la FCSB, va evolua în al patrulea eșalon al Spaniei, la Union Deportiva Montijo.

Articol de GSP - Publicat marti, 17 august 2021 18:16 / Actualizat marti, 17 august 2021 18:33

Răzvan Ochiroșii (32 de ani), fosta mare speranță a celor de la FCSB, va evolua în al patrulea eșalon al Spaniei, la Union Deportiva Montijo.

UD Montijo, formație din al patrulea eșalon fotbalistic al Spaniei l-a adus pe Răzvan Ochiroșii pentru postul de fundaș stânga, dar antrenorul Juan Marrero e de părere că românul se poate descurca la fel de bine și în centrul defensivei. Asta deși la începutul carierei evolua pe postul de mijlocaș stânga.

Răzvan Ochiroșii, prezentare de mare fotbalist în Liga 4 din Spania

Caracterizarea făcută pe site-ul clubului este una măgulitoare: „Excelent cu mingea la picior, disciplinat și cu un joc aerian de invidiat. Astea sunt doar câteva dintre calitățile fotbalistului născut la Galați. Cariera lui este una impresionantă, având și prezențe în preliminariile Ligii Campionilor. UD Montijo îi mulțumește că a avut încredere și că ne-a ales!”.

Unde a ajuns să joace Răzvan Ochiroșii, marea speranță de la FCSB
Răzvan Ochiroșii, prezentat oficial la Union Deportiva Montijo

Răzvan Ochiroșii, fostă mare speranță a celor de la FCSB

În august 2006, Răzvan Ochiroșii înscria în poarta lui NK Gorica (3-0), în preliminariile Ligii Campionilor. Avea doar 17 ani şi 4 luni și devenea astfel cel mai tânăr marcator din istoria lui FCSB în cupele europene. Dar apoi s-a pierdut în anonimat.

A urmat un împrumut la Buzău, înaintea transferului definitiv la Oțelul Galați. Nu s-a impus nici acolo. A fost cedat la Săgeata Năvodari sau Fortuna Brazi, înaintea plecării în Spania. Aici a evoluat la mai multe formații din ligile inferioare, precum Fuenlabrada, Guijuelo, Alcorcon, Marbella sau Unionistas.

Răzvan Ochiroșii a fost un om important la toate grupele de juniori ale României. Are inclusiv 12 selecții la selecționat U21, pentru care a înscris un gol. În acest moment, cota lui de piața a scăzut la 100.000 de euro, după ce în februarie 2009 valora 450.000 de euro.

27 de meciuri,două goluri, a bifat Ochiroșii la Steaua în sezonul 2006-2007. Apoi a fost împrumutat Gloriei Buzău

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

CORESPONDENȚĂ DIN BELGRAD Jucătorii lui Șumudică, avertizați » Momentul psihologic al meciului de la Belgrad: „Polițiștii sunt acolo să intervină!”

„Doar Cicâldău și Diagne au intervenit prompt” » Bătaia de la Galatasaray agită apele în Turcia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
88gore88
88gore88  •  17 August 2021, 20:57

Important este ca nu a renuntat.Liga a4a in Spania inseamna siguranta financiara si relax...Putea mai mult?Probabil,dar pt un jucator mediocru este suficient.In sinea lui cred ca se simte implinit...

marius_r
marius_r  •  17 August 2021, 20:37

Ce speranta a fost? A fost ‘transferat’ din cupa liceelor. Daca pana la varsta aia nu a fost descoperit de un club/scoala de fotbal, inseamna ca e mare lucru ca e in liga a 4a in Spania. Cred ca acolo se joaca mult peste liga 2 la noi …

nicolae.ungureanu
nicolae.ungureanu  •  17 August 2021, 20:37
Postat de senin pe 17 August 2021, 19:20

Asa și, cui ii pasa , cui ii pasa de *** FCSB?!

Dar de omul ăsta îți pasă? Îmi aduc aminte de perioada când era considerat o mare speranță, mie îmi pare rău că nu a reușit mai mult.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close