INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

„Doar Cicâldău și Diagne au intervenit prompt” » Bătaia de la Galatasaray agită apele în Turcia

Debutul lui Cicâldău la Galatasaray, marcat cu un gol din penalty, a fost umbrit, foto: Imago
Debutul lui Cicâldău la Galatasaray, marcat cu un gol din penalty, a fost umbrit, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 17 august 2021 11:59 / Actualizat marti, 17 august 2021 13:24

Debutul lui Cicâldău la Galatasaray, marcat cu un gol din penalty, a fost umbrit de bătaia dintre coechipierii săi, Marcao și Kerem Aktürkoğlu. Marcao a fost scos din lot și se așteaptă să fie suspendat între 5 și 10 etape.

Delegația lui Galatasaray s-a întors luni noapte din deplasarea de la Giresun într-o liniște mormântală. Deși echipa câștigase cu 2-0, goluri Diagne și Cicâldău, ultimul din penalty, „în avion toată lumea a fost afectată de conflictul petrecut în minutul 63 al partidei, când brazilianul Marcao l-a bătut pe Kerem Aktürkoğlu" - dezvăluie cotidianul turc Fotomac. 

Deranjat că Kerem, un jucător tânăr, i-a strigat „taci din gură!", Marcao l-a lovit cu capul în frunte și apoi cu palmele. Conflictul putea degenera, însă cei doi au fost despărțiți de Diagne și de Cicâldău. 

La mâna lui Terim 

Aceștia au și fost lăudați de unul dintre jurnaliștii de la Fotomac, Serkan Korkmaz, care i-a atras atenția antrenorului Fatih Terim că „trebuie să-și pună problema de ce doar un jucător ce se dorește a fi vândut și un debutant au intervenit prompt ca să-i despartă și nu mai mulți dintre fotbaliștii Galatei?!". 

După intervenția VAR, Marcao a văzut direct cartonașul roșu, iar potrivit Fotomac, mijlocașul brazilian va primi o suspendare între 5 și 10 etape. Intern, însă, Terim îi va decide pedeapsa. La sosirea pe aeroportul din Instanbul, Marcao nici n-a urcat în autocarul echipei, ci a plecat separat, cu o mașină.

83 de minutea jucat Cicâldău la Galata. El a fost titularizat în locul lui Arda Turan, odihnit pentru deplasarea de joi, din Europa League, cu Randers

Cicâldău și-a susținut colegii și în apărare și în atac. N-a lăsat aproape nicio bucată de teren neacoperită.
- Fotomac, cotidian turc

Jucători precum Cicâldău au identități multiple. Vor fi multe dueluri în zona centrală și ceea ce îi va deosebi pe jucători va fi calitatea, iar Cicâldău are.
 - sporx.com, agenție turcă

Mă bucur că am debutat cu gol și victorie. Voi fi și mai de folos echipei când voi fi sută la sută.
- Alex Cicâldău, mijlocaș Galatasaray

Despărțirea Juventus - Radu Drăgușin, iminentă: „Ne-au pus o condiție” » La ce club poate ajunge fundașul

Parma, OUT din Cupa Italiei! Cum s-a mișcat Dennis Man în primul meci al sezonului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dexter3
dexter3  •  17 August 2021, 15:14

Cicaldau i-a speriat pe toti cu tatuajele lui de prost gust :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează