INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA ITALIEI

Parma, OUT din Cupa Italiei! Cum s-a mișcat Dennis Man în primul meci al sezonului

Parma, recent retrogradată în Serie B, a fost eliminată din Cupa Italiei de Lecce, 1-3. Dennis Man, titular, a jucat 60 de minute și a fost unul dintre cei mai periculoși oameni din tabăra „cruciaților”.
Parma, recent retrogradată în Serie B, a fost eliminată din Cupa Italiei de Lecce, 1-3. Dennis Man, titular, a jucat 60 de minute și a fost unul dintre cei mai periculoși oameni din tabăra „cruciaților”.

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2021 21:57

Parma, recent retrogradată în Serie B, a fost eliminată din Cupa Italiei de Lecce, 1-3. Dennis Man, titular, a jucat 60 de minute și a fost unul dintre cei mai periculoși oameni din tabăra „cruciaților”.

Brunetta a spart gheața în minutul 6, însă golul său a fost anulat pe motiv de ofsaid. Juan fusese lansat excelent de Man, care înșirase câțiva adversari prin driblinguri de efect. 

60 de secunde mai târziu, același Brunetta a deschis scorul, după o finalizare excelentă, sub transversală (7). Massimo Coda a egalat rapid pentru Lecce (9). Pe contraatac, atacantul oaspeților l-a învins pe Colombi cu un șut la colțul lung, trimis cu stângul, din careu. 

În continuare, Man s-a distrat cu fundașii pe care i-a întâlnit în flancul drept, l-a angajat pe Brunetta, dar argentinianul a ratat de puțin ținta (17). 

Primele 45 de minute s-au încheiat cu oaspeții în avantaj. Tuia a reluat excelent cu capul cornerul executat de Majer (40). 

Man a început în forță actul secund. L-a servit de această dată pe Benedyczak, însă Gabriel a izbutit să-l blocheze pe polonez. 

Românul a început să piardă tot mai multe baloane și a ieșit de pe teren în minutul 60, fiind înlocuit cu Tutino. Coda (76) a stabilit scorul final al întâlnirii.

Parma - Lecce 1-3 în turul II din Cupa Italiei

  • Au marcat: Brunetta 7 / Coda 9, Tuia 40, Coda 76
  • Dennis Man a ieșit de pe teren în minutul 60

Echipele de start în Parma - Lecce: Dennis Man, titular

Parma: Colombi - Sohm, Osorio, Valenti, Gagliolo - Brunetta, Juric, Vazquez - Man, Benedyczak, Iacoponi
Antrenor: Enzo Maresca 

  • Valentin Mihăilă nu e apt 100% și nu s-a aflat pe foaia de joc.

Lecce: Gabriel - Gendrey, Tuia, Lucioni, Vera - Hjulmand, Majer, Blin, Helgason - Coda, Olivieri
Antrenor: Marco Baroni

  • Romario Benzar, revenit după împrumutul de la Viitorul, nu a făcut parte din lotul lui Lecce pentru acest meci. Pe bancă a fost un alt român însă, portarul de 18 ani Alexandru Borbei.

În turul II al Cupei Italia, Parma a fost eliminată de Lecce, acesta fiind primul meci oficial din acest sezon al echipei lui Enzo Maresca.

Valentin Mihăilă este nerefăcut, după ce a fost operat din nou în luna mai. A acuzat iar dureri provocate de pubalgie.

Lecce va juca în 16-imi cu Spezia, iar în optimi ar putea da peste Roma, echipă calificată direct în această fază a competiției.

Parma nu vrea să renunțe la Man și Mihăilă

Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21) vor continua la Parma și în Serie B. Clubul le-a setat prețurile celor doi fotbaliști transferați din România, iar presa dezvăluie că mai multe oferte pentru cei doi au fost deja refuzate. 

Recent, impresarul Ioan Becali a dezvăluit că franczii de la Rennes l-au ofertat pe Dennis Man. În ceea ce-l privește pe Mihăilă, pe lângă Lazio, și echipe precum Milan sau AS Roma l-ar fi luat în deja în vizor, notează presa din Italia. În plus, agentul susține că Lazio, club la care este legitimat Ștefan Radu, s-a interesat de Mihăilă, jucător pentru care Parma cere o sumă impresionantă.

„Da, da, Lazio ar fi fost dispusă să-l împrumute pe Mihăilă cu opțiune de cumpărare definitivă. Dar patronul a zis că vorbim doar la oferte de peste 20 de milioane. La fel au spus-o directorul general, cel sportiv și chiar și președintele!", a spus Giovanni Becali la TV Telekom Sport.

Citește și: 

Gerd Muller a murit astăzi, la 75 de ani! Pierdere uriașă pentru lumea fotbalului

Început perfect de sezon pentru Răzvan Marin: gol la primul meci oficial

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
parpalache
parpalache  •  16 August 2021, 10:25

E o fractura de logica-ca sa nu zic o minciuna de *** gigista-ca Man a jucat excelent!Dar...a fost schimbat in minutul...60!Cum se procedeaza in cazul celui mai slab jucator!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  16 August 2021, 08:32

E ceva sa te distrezi si sa pierzi acasa.Sa fii cel mai bun si sa fii schimbat in m.60.Cine a scris articolul intelege ce a scris?

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  16 August 2021, 04:06

Jenant articol. Vai mama noastra! Adica, in tmp ce aia de la Lecce dadeau gol dupa gol, DennIzman avea alta treaba, el se distra cu aparatorii adversi. Dupa ce s-a saturat de circoteca s-a cerut afara ca nu pricepea de ce coechipierii lui, niste rai si increzuti, nu participau si ei la distractie.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează