INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Parma a primit o ofertă de ultim moment pentru Dennis Man » Ioan Becali dezvăluie: „Știți ce au spus conducătorii de acolo?”

Dennis Man a reușit două goluri în tricoul Parmei
Dennis Man a reușit două goluri în tricoul Parmei

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 iunie 2021 21:48 / Actualizat vineri, 25 iunie 2021 21:53

Ioan Becali, impresarul care a orchestrat transferul lui Dennis Man (22 de ani) de la FCSB la Parma, dezvăluie că tânărul fotbalist a fost ofertat recent de francezii de la Rennes, locul 6 în ultimul sezon din Ligue 1.

Abia ce s-a transferat în Serie A, însă Dennis Man a lua ochii cluburilor din alte campionate. Ioan Becali, un apropiat de-ai fotbalistului, a dezvăluit că Rennes ar fi înaintat o ofertă concretă pentru Dennis. Unul dintre americanii din fruntea clubului au oferit însă un răspuns autoritar.

Ioan Becali: „Rennes l-a ofertat pe Dennis Man”

„Pentru Mihăilă şi Man am primit oferte. Vă pot spune. Rennes l-a ofertat pe Man, iar conducătorii de acolo au spus: «Putem să oferim şi noi 10-12 milioane de euro». Cei de la Parma au zis: «Păi dacă noi am dat 13?!»

Şi directorul general şi preşedintele clubului, care e un american foarte bogat, mi-a spus: «De la 20 de milioane de euro în sus ne anunţi şi probabil stăm de vorbă dar, în principiu, nu se mişcă de aici. Sunt copiii mei». Preşedintele ţine foarte mult la ei şi le-a dat contracte bune”, a declarat Ioan Becali, potrivit Antena Sport

14 meciuria jucat Man pentru Parma. Atacantul român a înscris de două ori și a oferit o pasă decisivă, dar echipa sa a retrogradat în Serie B

Dennis Man, caracterizat de italieni 

Portalul Parma Live a caracterizat cele 14 meciuri jucate de Dennis Man în tricoul Parmei, perioadă în care a înscris două goluri. Ce au remarcat aceștia la jucătorul transferat pentru 11 milioane de euro de la FCSB? 

„Marele transfer din ianuarie nu a înșelat așteptările, dar nu a reușit să ajute echipa să obțină o salvare miraculoasă: Dennis Man a lăsat să se vadă că are reale calități în cele 14 prezențe în Serie A, dar contribuția sa nu a fost decisivă pentru soarta echipei. Ghinionul accidentării l-a oprit într-un final de sezon foarte amar pentru echipă. 

Cea mai bună prestație a sa rămâne fără îndoială cea împotriva Romei. Atunci a arătat o accelerare care bagă frica în adversari, apoi l-a servit ideal pe Mihăilă”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

FOTO Primele imagini cu Denis Drăguș de la revenire » S-a prezentat deja la antrenamente

EXCLUSIV Interes din Serie A pentru Radu Drăgușin! Ce cluburi îl vor + ce plan are Juventus cu el

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
observator_federal
observator_federal  •  26 Iunie 2021, 11:53
Postat de riscktaker pe 25 Iunie 2021, 23:58

atata timp cat am luat 11 milioane de euro pe el,putea sa dea si zero goluri ca tot atatia bani luam pe el. mai mult,ne era ciuda ca nu am luat mai mult daca man dadea foarte multe goluri.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  26 Iunie 2021, 09:41
Postat de tinn pe 26 Iunie 2021, 02:19

Cum e cu insolventa?

Sunt timisorean..iubesc dinamo, xe nu mai pot...simcer, as.prefera sa.o vad retrogradata.

digei
digei  •  26 Iunie 2021, 06:31

Il cere Becali dar sa-i plateasca Parma salariul! Stiu, la golanii din astea suntem renumiti.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează