INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MERCATO

FOTO Primele imagini cu Denis Drăguș de la revenire » S-a prezentat deja la antrenamente

Denis Drăguș a revenit la antrenamentele lui Standard / FOTO: facebook.com/rscl.be
Denis Drăguș a revenit la antrenamentele lui Standard / FOTO: facebook.com/rscl.be

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iunie 2021 21:03 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 21:31

Denis Drăguș (21 de ani, atacant) a revenit la antrenamentele lui Standard Liege, după împrumutul la Crotone. Mbaye Leye, antrenorul belgienilor, are încredere că-l poate pune pe picioare pe internaționalul român.

„Denis a fost unul dintre cei mai talentaţi jucători ai echipei atunci când eram antrenor secund la Standard. Are explozie, viteză şi ştie fotbal. Dar ceva îl face să rămână la un nivel. Trebuie să găsim cheia care să-i permită să facă saltul”, a declarat Mbaye Leye, acum „principal” al belgienilor, conform walfoot.be.

Denis a început bine în Italia, dar după perioada în care a fost izolat din cauza virusului, nivelul său a scăzut. Cred că a câştigat experienţă la Crotone şi ne poate ajuta foarte mult în acest sezon
Mbaye Leye, antrenor Standard Liege

Primele imagini cu Denis Drăguș de la revenire » S-a prezentat deja la antrenamente
Denis Drăguș a revenit la antrenamentele lui Standard

Denis Drăguș, relație zbuciumată cu părinții

Recent, Gazeta a publicat un material despre problemele din viața personală a lui Drăguș. Acesta este în mijlocul unui scandal legat de relația tensionată cu părinții săi, cu care e la cuțite. La mijloc e Vanessa Mara, prietena jucătorului.

S-a lăsat cu vorbe grele, cu amenințări și cu lacrimi. GSP a încercat să deslușească povestea în care sunt implicați, tată și fiu, doi foști golgeteri din Liga 1 - detalii, pe larg, AICI!

Denis Drăguș a revenit la Standard Liege

Denis Drăguș a cunoscut un regres în carieră. În toamna lui 2018 ajunsese titular în prima reprezentativă, Contra l-a folosit în primul „11” în ambele partide cu Serbia din Liga Națiunilor (2-2 și 0-0), iar cota lui pe portalul transfermarkt era de 6 milioane de euro. 

A câștigat și Cupa României cu Viitorul, Hagi își freca mâinile în așteptarea unui transfer spectaculos, dar plecarea la Standard pe 1,8 milioane de euro a venit la pachet cu declinul. 

A prins foarte rar echipa la Liege, a urmat împrumutul la Crotone, unde a continuat pasa neagră: doar 171 de minute în 9 partide în Serie A, om de final de meci sau rezervă pe termen lung! Drăguș mai are contract 3 ani cu Standard Liege.

0,9 milioane de euroe cota actuală a lui Drăguș pe portalul transfermarkt.com

Drăguș, în cărți pentru Jocurile Olimpice

Chiar dacă n-a avut un sezon strălucit la Crotone, Denis Drăguș se află pe lista extinsă de 61 de nume anunțată de Mirel Rădoi pentru Olimpiada de la Tokyo. 

Atacantul e născut în 1999, e eligibil pe criteriul de vârstă de la JO (jucători după 1 ianuarie 1997) și are șanse să prindă lotul final în condițiile în care mulți fotbaliști vor fi blocați de cluburi.

VIDEO. Mihai Drăguș, devastat de scandalul cu fiul său: „Cât mă vedeți de mare, nu-mi pot controla emoțiile”

Citește mai multe știri de actualitate:

Șumudică, primul eșec pe banca CFR-ului! Akademia Puskas a răpus-o pe campioană

Stoichiță implică un nou personaj la negocierile cu Gigi Becali: „Să vedem ce atitudine are”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
kensan.gmm
kensan.gmm  •  23 Iunie 2021, 17:47

Foarte precipitat ca jucator..

elgabri
elgabri  •  22 Iunie 2021, 21:43

Asta i cea mai mare *** de atacant ce vrea el sa fie antrenorul lui cred ca era pe iarba ;))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează