INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Despărțirea Juventus - Radu Drăgușin, iminentă: „Ne-au pus o condiție” » La ce club poate ajunge fundașul

Radu Drăgușin, Juventus
Radu Drăgușin, Juventus

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 21:05 / Actualizat luni, 16 august 2021 21:20

Cel mai probabil, fundașul central Radu Drăgușin (19 de ani) va părăsi Juventus în această vară, urmând a fi împrumutat la un club din Serie A. Conform presei din Italia, este vorba de Cagliari.

Sezonul trecut, Radu Drăgușin a debutat la prima echipă a clubului Juventus, pentru care a adunat 4 meciuri. În acest sezon, tânărul stoper român spera să aibă un rol mai important la Juve, dar concurența acerbă din defensiva bianconera l-a făcut să ia în calcul un împrumut.

Radu Drăgușin pleacă de la Juventus. Destinația, Cagliari?

Impresarul lui Drăgușin, Florin Manea, spune că există șanse ca Drăgușin să fie împrumutat pentru un an la alt club din Serie A.

„Drăgușin cred că va merge împrumut un an de zile, el a solicitat, Juventus nu dorea special să-l dea, ne-au pus o condiție, va trebui să plece împrumut pentru un an de zile, fără opțiune. Dacă joacă, e foarte câștigat, e Serie A până la urmă.

La Juventus e foarte greu, Bonucci, Chiellini și al treilea (de Ligt, n.r.) e cel mai scump. E greu să fii peste cei trei titani. Ar fi senzațional ca la 21 de ani să fie titular la Juventus, ar fi de vis”, a declarat Florin Manea la ProSport.

În acest moment, Juventus are patru fundași centrali în lot. Este vorba despre veteranii Leonardo Bonucci și Giorgio Chiellini și mai tinerii Matthijs de Ligt și Daniele Rugani.

Radu Drăgușin, la Cagliari?

Cel mai probabil, Drăgușin va ajunge la Cagliari. Sarzii sunt foarte interesați de fundașul român, scrie Calciomercato, care a anunțat astăzi că în curând va avea loc o întânire între reprezentații celor două cluburi.

Juventus și Radu Drăgușin doresc un împrumut sec, fără ca Cagliari să aibă opțiunea de a-l achiziționa definitiv pe fotbalist. La Cagliari, Drăgușin ar fi coleg cu Răzvan Marin. 

Juventus a mai renunțat la un fundaș central

La începutul lunii, Juventus a renunțat, cel puțin pentru un sezon, la fundașul central turc Merih Demiral. Acesta a semnat cu Atalanta, echipă în căutare de stoper după transferul lui Cristian Romero la Tottenham. Împrumutul lui Demiral se întinde pe un sezon, la finalul căruia echipa din Bergamo va avea opțiunea de a-l cumpăra definitiv.

Demiral a fost transferat de Juventus în vara anului 2019, de la Sassuolo, în schimbul a 18 milioane de euro. De atunci, a adunat 32 de meciuri pentru „Bătrâna Doamnă”.

Citește mai multe știri despre stranieri:

Cum s-au descurcat stranierii în week-end » Hagi, Marin și Grozav, remarcații săptămânii

Început perfect de sezon pentru Răzvan Marin: gol la primul meci oficial

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează