INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVE BLOG

live Cum s-au descurcat stranierii în ultimele zile » Nedelcearu și Mogoș au debutat la Crotone

Ionuț Nedelcearu (dreapta), în Crotone - Brescia // foto: Imago
Ionuț Nedelcearu (dreapta), în Crotone - Brescia // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 22:00 / Actualizat luni, 16 august 2021 22:52

Gazeta Sporturilor te ține la curent cu evoluțiile jucătorilor români din campionatele importante din străinătate.

Ianis Hagi, Gicu Grozav și Răzvan Marin s-au remarcat în acest weekend, fiecare marcând pentru echipa sa.

Cicâldău a debutat în această seară, de la 21:45, la Galatasaray, cu Giresunspor, în prima etapă a noului sezon din Turcia. Ionuț Nedelcearu ș-a făcut și el apariția în premieră la Crotone, de la ora 18:45, în confruntarea cu Brescia din turul II al Cupei Italiei.

Nedelcearu și Mogoș, debuturi oficiale la Crotone

Ionuț Nedelcearu (25 de ani) și Vasile Mogoș (28) au debutat astăzi la Crotone într-un meci oficial. Stoperul român a fost titular în Cupa Italiei, împotriva celor de la Brescia. Nedelcearu a jucat 98 de minute înainte de a fi înlocuit cu Bruzzaniti. Mogoș, în schimb, a fost introdus pe teren în minutul 87. 

A fost 2-2 la capătul celor 120 de minute de joc, iar formația lui Nedelcearu și Vasile Mogoș s-a impus la loviturile de departajare, scor 4-2. Vasile Mogoș a transformat unul dintre penalty-uri. 

Ianis Hagi, gol și pasă de gol în Cupa Ligii Scoției!

Ianis Hagi, 22 de ani, a fost titular la Rangers în partida cu Dunfermline (liga secundă), din Cupa Ligii Scoției, reușind un gol și o pasă de gol în victoria cu 5-0. Formația antrenată de Steven Gerrard s-a calificat astfel în sferturile competiției. (Detalii AICI)

Răzva Marin, gol în Cupa Italiei. Marius Marin, doar o repriză pe teren

Răzvan Marin a debutat sâmbătă în noul sezon. A făcut-o foarte bine. „Tricolorul" a înscris un gol frumos - dribling în fața portarului înainte de a trimite mingea în plasă - și Cagliari s-a impus cu 3-1 pe teren propriu în fața Pisei (D2), în turul 1 al Cupei Italiei. Titular, Marin a fost înlocuit în minutul 90+5.

La adversari, Marius Marin a intrat în joc imediat după pauză. Cagliari va întâlni în turul 2 tot o echipă din Serie B, Cittadella. (Detalii AICI)

Man, eliminat din Cupă

Parma, fără Valentin Mihăilă, care se recuperează după operație, a fost eliminată din Cupa Italiei de Lecce, 1-3. Dennis Man, titular, a jucat 60 de minute și a fost unul dintre cei mai periculoși oameni din tabăra „cruciaților”.

După o primă repriză foarte bună, în care a creat pericol la poarta adersară, Man a jucat mai slab în partea secundă, iar Enzo Maresca l-a scos în minutul 60. (Detalii AICI)

Pușcaș a jucat doar 5 minute

George Pușcaș a bifat doar 5 minute în Reading – Preston 2-1. Atacantul gazdelor a intrat în minutul 85 și nu a avut timp să-și facă simțită prezența. Echipa sa pe locul 12, cu 3 puncte în 2 etape.

Tot în Anglia, dar în Premier League, Florin Andone a fost doar rezervă la Brighton (2-1 cu Burnley)

Rațiu, debut la Huesca

Fundașul dreapta Andrei Rațiu (23 de ani) a jucat 6 minute pentru Huesca, club care l-a luat de la Villarreal. După prima etapă, echipa sa e lider în Segunda Division, grație victoriei cu 2-0 cu Eibar.  

Grozav a marcat în Ungaria

În etapa treia din prima ligă din Ungaria, Gicu Grozav a deschis scorul pentru MTK Budapesta în meciul Kisvarda, echipă la care Bumba a jucat 85 de minute și care a câștigat cu 2-1.

Pentru Academia Puskas, Alexandru Băluță și Marius Corbu au fost titulari în înfrângerea cu Paks, 1-6. Ambii au fost schimbați la pauză.

Andreas Calcan (Mezokovesd) a intrat 54 de minute în înfrângerea cu Ferencvaros, 1-4, iar Cornel Ene (Gyirmot) și Adrian Rus (MOL Fehervar) au fost integraliști în meciul direct. 

Înfrângere pentru Hanca și Râpă

Bogdan Țîru a intrat în minutul 32 al meciului pe care echipa sa, Jagiellonia, l-a câștigat cu Termalica (1-0),

La Cracovia, Sergiu Hanca și Cornel Râpă au fost integraliști în înfrângerea cu Lechia (0-3). Echipa românilor e ultima în prima ligă din Polonia, cu un punct în 4 etape.

Bicfalvi, ultimul în Rusia

Ural e ultima în Rusia, cu un punct în patru etape. În ultimul meci, 0-1 cu Spartak Moscova, Eric Bicfalvi a fost integralist. La Akhmat Grozny (2-1 cu Dinamo Moscova), Gabi Iancu a rămas pe banca de rezerve, la fel ca și Alex Tudorie (Arsenal Tula), în meciul cu Samara (1-2). 

Nedelcu, titular în Germania

În a doua ligă din Germania, Dragoș Nedelcu a jucat tot meciul pentru Fortuna Dusseldorf (0-2 cu Nurnberg). După trei etapei, Dusseldorf e pe locul 14, din 18, cu trei puncte. 

Drăguș a jucat din nou în Belgia

Extrema Denis Drăguș (22 de ani) a intrat în minutul 56 al partidei cu Beerschot (1-0), fiind pentru a patra oară când joacă în acest sezon. După patru etape, Standard are 7 puncte și e pe locul 7.

Stanciu, pasă de gol în Cehia

Portarul Florin Niță a fost titular la Sparta Praga (1-1 cu Boehmians), iar Nicolae Stanciu a fost și el integralist la Slavia Praga (2-0 cu Mlada Boleslav), oferind și o pasă de gol. 

După 4 etapa, Sparta este pe 2, cu 10 puncte, iar Slavia este pe 4, cu 9 puncte și cu un meci în minus.

VIDEO CFR Cluj, meci tare în Europa League! Totul despre duelul cu Steaua Roșie

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Au scos șervețelul lui Messi la vânzare! Suma uriașă care se cere după conferința de la Barcelona

Barcelona - Real Sociedad 4-2 » Victorie pentru catalani în primul meci din era post-Messi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează