INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  URARI DE SARBATORI

Razvan Rat: "Doresc tuturor fanilor mei cit mai multe realizari in 2010 "

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 decembrie 2009 00:00

Pentru Razvan Rat anul 2009 a fost unul extrem de bun. A fost decorat atat de presedintele Romaniei cit si de cel al Ucrainei si a cistigat Cupa EFA. Pentru 2010 Razvan vrea si mai multe succese atat pentru el ciot si pentru toti fanii lui.

Razvan, lista premiilor, a medaliilor in 2009 pare sa nu se mai termine...
"Am mai pastrat cateva locuri libere in camera de trofee... Glumesc. A fost un an in care am cunoscut cu adevarat ce inseamna sa faci performanta in Europa. Cupa UEFA este un vis pentru orice fotbalist. Cu o echipa mare – Sahtior Donetk, cu un antrenor mare – Mircea Lucescu, am avut sansa sa castig Cupa UEFA. A fost fantastic!"

Ne apropiem de 2010. Ce le transmiti fanilor tai?
"Sa uite de problemele din 2009 si sa astepte, cu speranta, cat mai multe realizari in 2010 ! Tuturor fanilor mei, din tara, din Ucraina, din toata lumea le doresc din suflet Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi, sanatate si multe, multe succese in noul an. La Multi Ani din partea lui Razvan Rat!"

Citeste aici intregul interviu al lui Rat de pe site-ul lui.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează