INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Răzvan Raț, invitat miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO, la „Prietenii lui Ovidiu”! Dezvăluire colosală cu Mircea Lucescu: „Era finalul carierei...”

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2020 17:19 / Actualizat luni, 07 decembrie 2020 17:23

Răzvan Raț, fostul jucător și căpitan al echipei naționale de fotbal a României, dublu campion cu Rapid, 17 trofee în Ucraina cu Șahtior Donețk, fotbalist cu meciuri în Anglia, Spania și Grecia, a acceptat invitația de a participa la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu". 

O discuție de o oră cu cele mai importante subiecte din cariera fostului fundaș stânga, dezvăluiri inedite cu Mircea Lucescu, George Copos sau Dumitru Sechelariu.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de Youtube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei. 

EXCLUSIV Revolta lui Tudor Gheorghe: „Eu cu tată băgat în pușcărie și condamnat la 22 de ani, pe mine m-au găsit comunist!”

CITEȘTE ȘI:

CTP, propunere fabuloasă după alegerile parlamentare 2020: „Să se noteze, e ceva ce nu se va vota niciodată!”

Cine e AUR, partidul-surpriză de la alegeri, venit direct din galerie » Președintele „ultras” vrea să schimbe „Legea lui Mitică”: e liderul „Uniți sub tricolor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează