INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Raţ îşi continuă forma bună şi în noul an » Românul, decisiv în victoria lui PAOK cu Panionios

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 03 ianuarie 2015 22:11

Răzvan Raţ a făcut un meci mare în victoria lui PAOK cu Panionios, 3-2, după ce a reuşit să dea două pase de gol.
Fundaşul a reuşit prima pasă de gol în minutul 8, cînd i-a trimis lui Vitor o minge perfectă, iar după jumătate de oră de joc, românul a reuşit să fie pasator la golul lui Maduro. La sfîrşitul primei părţi, Raţ a văzut şi cartonaşul galben. Cu 18 minute înainte de final, Athanasiadis a reuşit să aducă victoria lui PAOK.

PAOK rămîne lider în campionatul Greciei, cu 37 de puncte, după 16 etape, şi este la patru lungimi în faţa ocupantei poziţie secunde Olympiakos, care are un meci mai puţin.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Ianuarie 2015, 03:30

...Rat este fundas ...iar defensiva a luat doua goluri ...mare meci facut de el ...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Ianuarie 2015, 02:41

era o victorie previzibila, dar pentru care pAokishtii au tras din greu. asteras si-a luat-o la kerkyra, pAnatha are meci greu la giannina, cu PAS, prevad un egal sau... cine stie..) iar OlYmPIaKos face scor azi cu platanias, pe Karaiskakis, AO e slabuta.) asa ca pAoka nu scapa de OlY cu una cu doua.)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează