INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTA PRAGA

Reacția lui Chipciu când a auzit că va fi folosit fundaș dreapta la Sparta: "E bine că e Stanciu pe partea mea" + Cum l-a impresionat pe antrenor

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2018 18:14

Alexandru Chipciu s-a transferat în această vară de la Anderlecht Bruxelles la Sparta Praga, însă a aflat de curând că va fi folosit pe postul de fundaș dreapta, în loc de cel de mijlocaș pe care era obișnuit.

Fotbalistul român nu e supărat pentru decizia antrenorului, mai ales că pe partea va juca Nicolae Stanciu, fostul său coechipier de la FCSB și Anderlecht.

"Mi-am petrecut cea mai mare parte a carierei pe poziție de aripă dreapta sau stânga. Pe de altă parte, am mai jucat fundaș dreapta și când eram la Steaua sau la Anderlecht, iar în fața mea era Nico (n.r. Stanciu).

E bine că joacă pe partea mea, ne știm foarte bine unul pe celălalt. Desigur, trebuie să mă antrenez mai mult pe fază defensivă acum, dar nu va fi o problemă", a declarat Chipciu pentru site-ul oficial al Spartei Praga.

Antrenorul cehilor, Pavel Hapal, a rămas impresionat de atitudinea lui Chipciu: "Când i-am spus că-l vreau la Sparta, el imediat mi-a răspuns că vom câştiga din nou titlul"

"Faptul că sunt trei români aici a contat foarte mult pentru mine în alegerea acestui transfer la Sparta" Alexandru Chipciu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
invinctus
invinctus  •  10 Iulie 2018, 21:56

Doamne la ce echipe ati ajuns de mana a 3 a si va dati si smekeri !!! Hm

mosvasile
mosvasile  •  10 Iulie 2018, 19:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close