STRANIERI    •   SPARTA PRAGA

Reacția lui Chipciu când a auzit că va fi folosit fundaș dreapta la Sparta: "E bine că e Stanciu pe partea mea" + Cum l-a impresionat pe antrenor

Marti, 10 Iulie

Alexandru Chipciu s-a transferat în această vară de la Anderlecht Bruxelles la Sparta Praga, însă a aflat de curând că va fi folosit pe postul de fundaș dreapta, în loc de cel de mijlocaș pe care era obișnuit.Fotbalistul român nu e supărat pentru decizia antrenorului, mai ales că pe partea va juca Nicolae Stanciu, fostul său coechipier de la FCSB și Anderlecht.

"Mi-am petrecut cea mai mare parte a carierei pe poziție de aripă dreapta sau stânga. Pe de altă parte, am mai jucat fundaș dreapta și când eram la Steaua sau la Anderlecht, iar în fața mea era Nico (n.r. Stanciu).

E bine că joacă pe partea mea, ne știm foarte bine unul pe celălalt. Desigur, trebuie să mă antrenez mai mult pe fază defensivă acum, dar nu va fi o problemă", a declarat Chipciu pentru site-ul oficial al Spartei Praga.

Antrenorul cehilor, Pavel Hapal, a rămas impresionat de atitudinea lui Chipciu: "Când i-am spus că-l vreau la Sparta, el imediat mi-a răspuns că vom câştiga din nou titlul"

"Faptul că sunt trei români aici a contat foarte mult pentru mine în alegerea acestui transfer la Sparta" Alexandru Chipciu

Comentarii (2 ) Adaugă comentariu

invinctus  •  10 Iulie 2018, 21:56

Doamne la ce echipe ati ajuns de mana a 3 a si va dati si smekeri !!! Hm

mosvasile  •  10 Iulie 2018, 19:51

***

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase