INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

Reacția lui Gâlcă după prima înfrîngere la Espanyol » Planul pentru meciul cu Barcelona

Foto: El Mundo Deportivo
Foto: El Mundo Deportivo

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2015 11:19

Sevilla a cîștigat pe propriul teren meciul împotriva lui Espanyol, scor 2-0, Constantin Gâlcă fiind la prima înfrîngere pe banca formației catalane. Precedentele două partide au fost cîștigate de echipa fostului tehnician al Stelei.

Gâlcă spune că nu va schimba nimic pentru următoarea întîlnire cu Barcelona. De altfel, Espanyol va întîlni marea rivală din Catalunia de trei ori în 11 zile.

"Am jucat împotriva unei echipe mari și știam la ce să ne așteptăm. Noi vrem să ne facem jocul indiferent de adversar. Chiar dacă am pierdut, nu vom schimba nimic pentru meciul cu Barcelona. Avem nevoie de timp pentru a nu mai greși în primele minute. Sînt mîndru de atitudinea jucătorilor mei, dar mai avem de muncă.

Trebuie să învățăm să pasăm mai mult și mai bine. Deocamdată aceștia sînt jucătorii pe care îi am. Vom vedea cine vine și cine pleacă în perioada de transferuri", a spus Gâlcă la conferința de presă, conform El Mundo Deportivo.

Gâlcă va avea o perioadă incredibilă la Espanyol. În doar 11 zile va întîlni de trei ori Barcelona. Prima dată va fi pe 2 ianuarie pe teren propriu în campionat. După aceea se va juca prima manșă a optimilor Cupei Regelui, va urma un meci în deplasare la Eibar, în campionat, și apoi returul din Cupă cu Barcelona.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
myke82
myke82  •  31 Decembrie 2015, 18:00
Postat de vladutz13 pe 31 Decembrie 2015, 13:48

Pai nu a reusit sa o faca pe Steaua sa paseze intr-un an si ii face pe astia? Mda, sigur

Tu compari Steaua cu Espanyol? Esti glumet. :) Sau mai bine spus compari mentalitatea romanului cu a spaniolului? Ca sa nu mai vorbim de conducerea Stelei versus cea a lui Espanyol. Nu ai cum sa compari nimic din toate astea sa fim seriosi. Chiar daca ambele popoare sunt balcanice ne despart vreo 100 de ani, cu alte cuvinte mai este mult pana departe pentru poporul roman.

vladutz13
vladutz13  •  31 Decembrie 2015, 13:48

Pai nu a reusit sa o faca pe Steaua sa paseze intr-un an si ii face pe astia? Mda, sigur

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close