INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Rednic l-a luat pe Borbely. Şi Bonfim a semnat cu Hazar!

Rednic a obţinut semnătura lui Csaba Borbely
Rednic a obţinut semnătura lui Csaba Borbely

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 01 iulie 2011 21:44

UPDATE 21:00 / Şi Eder Bonfim, ultima dată la Steaua, a semnat azi cu formaţia lui Mircea Rednic

EXCLUSIV 16:00 / Rămas fără golgeterul echipei din sezonul trecut, antrenorul Mircea Rednic i-a găsit repede un înlocuitor lui Parks şi a semnat cu vîrful Oţelului Galaţi, Csaba Borbely, profitînd de faptul că orădeanul a devenit jucător liber de contract.

"Borbely a semnat deja cu noi. Am încheiat un contract cu el şi va cîştiga de două ori mai mult decît la Oţelul Galaţi. Nu noi am vrut să ne despărţim de Parks, dar aşa a fost să fie. Winston a preferat situaţia financiară de la noua sa echipă, FK Baku. Erau mai mulţi bani", a spus Mircea Rednic pentru GSP.RO.

Onofraş s-a adaptat repede la Hazar

Antrenorul român este mulţumit de evoluţia noii achiziţii steliste Marius Onofraş, dar şi de Eder Bonfim şi Ricardo, aflaţi în curtea echipei din Azerbaidjan, în această perioadă de pregătire. "Onofraş s-a adaptat repede, chiar dacă a început pregătirile mai tîrizu. Sînt mulţumit şi de Ricardo şi Bonfim, se descurcă bine", a mai spus "Puriul".

Borbely a reuşit "tripla" în ultimul "amical"

Atacantul în vîrstă de 30 de ani, venit de la Oţelul nu a pierdut timpul şi a şi-a făcut un cadou înainte de ziua sa de naştere. Borbely a marcat de trei ori în meciul amical disputat de Hazar în faţa unei echipe de amatori din Austria. Marius Onofraş a punctat şi el în poarta adversarilor, contribuind la rezultatul final, 12-0. Csaba a jucat în 7 meciuri sezonul trecut şi a înscris o singură dată în Liga 1.

Rednic se teme de Maccabi Tel-Aviv

Pentru a ajunge în turul trei al preliminariilor Europa League, Hazar Lankaran trebuie să treacă mai întîi de israelienii de la Maccabi, un adversar incomod pentru alb-verzi. "Maccabi nu este nici pe departe un adversar facil. Este cea mai titrată echipă din Israel, dar fiecare are şansa lui, nu? Pentru sezonul care vine avem ca obiectiv campionatul, cupa şi calificarea în grupele Europa League", a spus Rednic pentru GSP.RO.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
vladutzzz89
vladutzzz89  •  01 Iulie 2011, 23:47

ce comisioane cred ca isi trage..dar bravo lui!

red-dog69
red-dog69  •  01 Iulie 2011, 23:33

mult noroc CAINE ROSU !!!!!

schukaryn
schukaryn  •  01 Iulie 2011, 21:38

Felicitari Csaba!!! MA bucur din suflet ca a ajuns la o echipa unde joaca si castiga destul de bine!!! Succes ..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează