INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEMISIE

Reghe nu se simte bine în Golf, dar câștigă sume amețitoare: în 2015, concediat după ce a ratat 3 obiective la Hilal, în 2018 și-a dat demisia după 3 trofee cucerite la Wahda

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 25 noiembrie 2018 12:39

Laurențiu Reghecampf nu și-a dus niciun contract până la capăt în Golful Persic. În Arabia Saudită, a rezistat doar 7 luni. În Emiratele Arabe, a plecat după un an și cinci luni pe banca lui Al Wahda. 

Zona Golfului Persic e o atracție irezistibilă pentru Laurențiu Reghecampf. Mai ales salariul mare. Dar nu rezistă prea mult.

În Arabia Saudită, la Al Hilal, nu a stat decât șapte luni, deși semnase un contract valabil 2 ani pe 27 mai 2014. A fost dat afară, după ce a ratat toate cele 3 obiective: Liga Campionilor Asiei, Cupa Coroanei Prințului (învins, de fiecare dată, în finală) și titlul de campioană.

După alți doi ani, Reghe a ajuns în Emiratele Arabe Unite, la Al Wahda, pe 3 iulie 2017. Avea acord tot pe două sezoane. A cucerit trei trofee, Supercupa (de două ori) și Cupa Ligii, însă tot a plecat mai devreme, nemulțumit că șefii clubului i-au vândut jucătorii și n-au adus pe nimeni în schimb.

Situația devenise greu de suportat la Wahda. Nu mai câștigase niciun meci în ultimele cinci etape și era pe locul 5 în campionat. A rămas un an și cinci luni la Abu Dhabi.

3.000.000 €a luat antrenorul la Al Wahda din salariu și bonusurile încasate pentru cele 3 trofee

5.000.000 €a câștigat Reghecampf la Al Hilal din salariu și despăgubirea primită pentru concediere

"Și conducerea clubului, și antrenorul Reghecampf au acceptat că rezultatele sunt prea slabe pentru nivelul echipei. Era nevoie de o schimbare"
Comunicat Al Wahda

Vezi și: Laurențiu Reghecampf și-a dat demisia! Ce l-a nemulțumit pe fostul antrenor al celor de la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  25 Noiembrie 2018, 15:27

Dică fugi că dacă nu a venit Alexa precis vine sotul Anei.

romeverest
romeverest  •  25 Noiembrie 2018, 14:48

Nu mai incercati sa dregeti busuiocul !! Experientele lui Reghecampf in Arabia Saudita si Emirate au fost un dezastru !! A fost adus la doua echipe cu nume, doar cu scopul de a castiga campionatul si a ajunge cat mai sus in Liga Campionilor din Asia !! A pierdut toate campionatele, cu Al Hilal a pierdut finala cu o echipa modesta din Australia, desi a preluat echipa cand se afla in semifinale, iar anul trecut s-a facut de ras in grupele Ligii cu Al Wahda, terminand ultimul din grupa !! Cupele de care tot amintiti voi, ale printului, printisorului sau seicului, nu au mare valoare !!

mioriticul
mioriticul  •  25 Noiembrie 2018, 13:48

Mai jumatate de jurnalist, dar gigist complet. Lu asta i „s-a facut vint“.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează