INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AZERBAIDJAN

Suflarea FCSB-istă așteaptă vești din Azerbaidjan » Reghecampf riscă să fie demis după rezultatul de astăzi

Postul lui Laurențiu Reghecampf (47 de ani) este în pericol, urmare a remizei pe care Nefthi Baku, formația antrenată de el în Azerbaidjan, a scos-o pe terenul lui Sumqayit, scor 2-2. Fanii celor de la FCSB îl așteaptă înapoi în Liga 1.
Postul lui Laurențiu Reghecampf (47 de ani) este în pericol, urmare a remizei pe care Nefthi Baku, formația antrenată de el în Azerbaidjan, a scos-o pe terenul lui Sumqayit, scor 2-2. Fanii celor de la FCSB îl așteaptă înapoi în Liga 1.

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2022 20:10 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2022 20:33

Postul lui Laurențiu Reghecampf (47 de ani) este în pericol, urmare a remizei pe care Neftchi Baku, formația antrenată de el în Azerbaidjan, a scos-o pe terenul lui Sumqayit, scor 2-2. Fanii celor de la FCSB îl așteaptă înapoi în Liga 1. 

Reghecampf a avut un start bun de mandat pe banca lui Neftchi Baku, dar răbdarea suporterilor e pe cale să dispară. Astăzi, formația pregătită de român a remizat pe terenul ultimei clasate, fără victorie în primele 13 etape din Azerbaidjan. 

Scenariul fără precedent avansat de clubul Rapid, înaintea derby-ului cu FCSB: „Putem ajunge la a retrage echipa de pe teren!”
FCSB - Rapid
Scenariul fără precedent avansat de clubul Rapid, înaintea derby-ului cu FCSB: „Putem ajunge la a retrage echipa de pe teren!”

Reghecampf riscă să fie demis în Azerbaidjan

Neftchi Baku a tremurat și pentru acest punct, golul egalizator venind târziu, în minutul 87, de la israelianul Atta Jaber. 

Neftchi ajunge la 26 de puncte, este pe 3, dar tot mai departe de liderul Qarabag, formație cu victorii pe linie în primele 11 partide. 

Reghecampf, așteptat de suporteri la FCSB 

Fanii celor de la FCSB așteaptă cu sufletul la gură veștile din Azerbaidjan. Fără antrenor în acest moment, după despărțirea de Nicolae Dică, vicecampioana s-ar putea orienta către fostul tehnician.

Nu am avut discuții cu Gigi despre preluarea echipei. Gigi Becali îmi este ca un frate, un prieten apropiat. Mereu discutăm despre multe lucruri și sfaturile lui mereu m-au ajutat! 

Când am să vorbesc cu adevărat cu Gigi despre preluarea echipei, atunci să fiți siguri că am să fiu și antrenorul echipei. Eu nu negociez cu Gigi, mă cunoaște, mă știe, noi doi dacă lucrăm împreună nu o facem în urma unor negocieri, ci o facem din suflet!

- Laurențiu Reghecampf, în septembrie 2022

Reghecampf are în palmares două titluri în Liga 1 cu FCSB, pe care a antrenat-o în două mandate, 2012-2014 și 2015-2017. A mai cucerit o Supercupă și o Cupă a Ligii alături de roș-albaștri. Cu el pe bancă, formația antrenată de Gigi Becali a obținut două dintre ultimele mari victorii europene, vs. Ajax și Chelsea, și a participat ultima dată în grupele Ligii Campionilor, sezonul 2013/14.

VIDEO. Reghecampf a avut și momente bune la Neftchi Baku: gol după o fază de tiki-taka

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Bucurie fără margini la Manchester City » Haaland a adus victoria la ultima fază + Cum a reacționat Guardiola

VIDEO Moruțan, omul meciului pentru Pisa » Prestație stelară în Serie B: „Toate acțiunile periculoase vin de la el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
VanBasten
VanBasten  •  06 Noiembrie 2022, 07:32
Postat de sictir pe 05 Noiembrie 2022, 23:42

Suflarea fcsbista? :))) Asta e exprimare a la craitoiu. Astia nu mai au nici suflet, craitoaie.

Intrebarea e: mai rasufla astia dupa umilintele din Conference?! Dawa ar trebui facut capitan la ce tampenii face in aparare. Echipa de ciumeti de la portar pana la atacanti.

Vasi86
Vasi86  •  06 Noiembrie 2022, 07:14
Postat de Catalynn____ pe 05 Noiembrie 2022, 21:52

“Suflarea FCSB-istă” :-))) Niiiice! :-)))

Ma bine le zicea, rasuflarea fcsb-ista =))

socratead
socratead  •  06 Noiembrie 2022, 06:05

Visatorii aroganti de la FCSB iau orice pilula care sa le prelungeasca somnul. Un antrenor demis in Adzerbaidzan si cu lipsa de rezultate in ultimii 5 ani este solutia perfecta sa Castige FCSB Champions League... Realitatea playout doare... vise placute!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează