INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA 2

Reus - Numancia 1-1 // Cristi Ganea s-a accidentat la debut » Ghinionistul care nu poate juca un meci întreg în Spania

Cristi Ganea (nr. 7)
Cristi Ganea (nr. 7)

Articol de - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 12:25

Fundașul român Cristi Ganea a prins 87 de minute la prima apariție în tricoul Numanciei. La fel ca la debutul cu Bilbao în LaLiga, Cristi a părăsit terenul lovit, iar echipa sa a fost imediat egalată.

Hotărât lucru, Cristi Ganea n-are noroc în Spania, iar debuturile îi produc necazuri. Fostul fundaș al Viitorului nu a reușit să termine un meci nici la a treia tentativă! Abia împrumutat de la Bilbao, a și bifat sâmbătă seară întâia apariție în tricoul Numanciei. Antrenorul López Garai l-a titularizat, având mari probleme de efectiv pe banda stângă, însă Ganea a trebuit să fie schimbat, în urma unei accidentări, în minutul 87, la 1-0 cu Reus.

O stea în Marca

Se lovise cu 6 minute mai devreme, primise îngrijiri medicale, a forțat și n-a mai putut continua. Ghinionul s-a prelungit după ieșirea sa, gazdele egalând în minutul 90 (1-1)! Coincidență nefericită, "tricolorul" terminase pe targă ultima partidă jucată pentru Athletic (0-3 cu Levante), la prima și unica bifată în LaLiga, acuzând o contuzie la șold. Presa locală a apreciat însă prestația românului.

"Ganea s-a achitat complet de sarcinile defensive și nu a ezitat să urce când a fost nevoie să contribuie și la construcție", a comentat Heraldo-Diario de Soria. Marca și AS, ambele ziare din Madrid, i-au acordat doar o stea pentru debutul său la Numancia.

23de puncte are Numancia după 21 de etape din Segunda, locul 13 din 22 de echipe. Cu 5 etape la rând fără victorie, e foarte aproape de zona retrogradării

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Ianuarie 2019, 13:06

fotbalistul roman e construit in asa fel incat sa se accidenteze la debut cand ajunge la o echipa cat de cat buna.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează