INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CE SUSPENDARE CREZI CĂ PRIMEŞTE MUTU?

Revine Mutu pe teren în aprilie? Vezi ipoteza lansată de Fiorentina!

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2010 00:00

Administratorul delegat al Fiorentinei, Sandro Mencucci, lansează o ipoteză surprinzătoare în cazul  Mutu şi spune că atacantul român ar putea chiar să înceapă să joace în cazul în care suspendarea provizorie nu-i va mai fi prelungită.

"Nu a fost încă stabilită data audierilor finale. Situaţia în acest moment este foarte simplă. Adrian e suspendat provizoriu şi aşteptăm o decizie finală. Cred că la mijlocul lui aprilie se va şti totul. Dacă nu se întîmplă aşa, o dată expirată prima suspendare, Mutu ar putea juca.

Totuşi, nu cred că e o soluţie inteligentă, mai ales în vederea sentinţei. Am vorbit şi cu avocaţii, iar ei mi-au dat dreptate, e mai bine să aşteptăm o hotărîre a procuraturii antidoping", a spus Mencucci la Radio Blu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
dasnny
dasnny  •  30 Martie 2010, 13:31

bucurativa de el cat mai puteti....haida mutule nu ti lasa...nenorocirile astea...romania are nevoie de el...cei care zic ca nare...pai cu cine atunci...cu mama voastra sa va ia...:D

 •  30 Martie 2010, 12:56

sa-i dea 2 ani de suspendare, da-l incolo de drogat! sa se lase de fotbal ca si asa e neserios

 •  30 Martie 2010, 11:59

Situaţia în acest moment este foarte simplu. ..dai inainte ca nu-i nimic..:)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează