INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AZERBAIDJAN

Rezultatele proaste l-au demis pe Mircea Rednic de la Hazar

Rednic a fost demis de la echipă
Rednic a fost demis de la echipă

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2011 20:00

Răbdarea conducerii azere a ajuns la capăt şi Hazar Lankaran a decis să-l demită din nou pe antrenorul român Mircea Rednic după insuccesele din ultima vreme, ultima înfrîngere suferită fiind cea din acest week-end, împotriva lui Inter Baku (0-1), pe teren propriu.

După ce în această vară Rednic părăsise echipa din cauza neînţelegerii cu şefii clubului, la finalul lui 2011 a venit şi a doua despărţire, care pare să fie şi una definitivă de formaţia din Lankaran.

"Luînd în considerare ultimele rezultate, am decis să mergem pe căi separate. Clubul de Fotbal Hazar Lankaran îi mulţumeşte lui Mircea Rednic pentru munca depusă de-a lungul perioadei cît a stat alături de noi şi îi urăm mult succes în viitor", este mesajul transmis lui Rednic pe site-ul oficial al clubului.

Chiar dacă la startul sezonului Hazar a dominat clasamentul din Azerbaidjan, fosta echipă a lui Rednic a ajuns pe locul 3, cu 28 de puncte, cu 3 mai puţin decît lideru Neftci.

În campionatul trecut, Hazar a cîştigat Cupa Azerbaidjanului şi a terminat pe locul doi în Premyer Liqa.

- Hazar nu a mai cîştigat un meci în prima ligă de 5 etape

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
extazy69
extazy69  •  05 Decembrie 2011, 00:39
Postat de guest.ro pe 04 Decembrie 2011, 20:25

Jiji ? Il vrei la Steaua ?

Punem pariu ca ajunge la Steaua??? Gluma ii gluma da........

ciocaneanu
ciocaneanu  •  04 Decembrie 2011, 23:04

Zice unul "la Dan Petrescu", de parca Bursucul ar fi un stadion sau un teatru! Bai, cind invatati si voi romaneste? La e o prepozitie care nu se foloseste la dativ. Penibil e ca nici nu aveti in anturaj pe cineva care sa va corecteze. Se mai mira lumea ce presedinte are Romania!

freestyle33
freestyle33  •  04 Decembrie 2011, 22:21

altu din ciclul marilor antrenori romani.... poate vine la nationala

Vezi toate comentariile (6)
Comentează