INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Rivalul lui Ciprian Tătăruşanu pentru poarta Fiorentinei îl descrie pe român: "E un băiat mai rece"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 21:28

Antonio Rosati (31 de ani) a fost adus de Fiorentina pentru a-l înlocui pe Neto, care cel mai probabil va părăsi Florenţa la finalul acestui sezon. 

Portarul care a mai trecut pe la Napoli, Sassuolo şi chiar Fiorentina, a oferit un interviu pentru site-ul oficial al clubului viola în care îl laudă pe Ciprian Tătăruşanu, titularul din poarta italienilor.

”Pentru mine, cel mai important lucru este că m-am întors. Deja am refuzat mai multe propuneri pentru a îmbrăca din nou acest tricou.

Acum voi fi aici pentru cel puţin un an şi jumătate. Sînt foarte fericit şi norocos pentru că am găsit un grup puternic şi sănătos.

Tătăruşanu? Este un băiat mai rece decît Neto, dar mi se pare un portar foarte bun. Eu voi lucra cît pot de bine în fiecare zi pentru a fi gata atunci cînd se va ivi o oportunitate", a spus Antonio Rosati.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
e_scu
e_scu  •  26 Ianuarie 2015, 08:42
Postat de oricare pe 25 Ianuarie 2015, 23:12

Stai calm ma, aici e doar conjunctura, nu vedea poarta in viata lui daca semna neto prelungirea. Tu crezi ca acum e sigut de locul lui de titular? N-ai sa vezi.

Daca..daca...daca. Toti sunt beneficiarii unor conjuncturi, la urma urmei nu au toti valoarea lui Neuer, Messi, Cr. Ronaldo etc. DACA face un retur bun(lucru de care ma indoiesc, sincer) s`ar putea sa ramana titular. Nu crezi?

oricare
oricare  •  25 Ianuarie 2015, 23:12

Stai calm ma, aici e doar conjunctura, nu vedea poarta in viata lui daca semna neto prelungirea. Tu crezi ca acum e sigut de locul lui de titular? N-ai sa vezi.

khal_37
khal_37  •  25 Ianuarie 2015, 22:34

Unde-s rahateii aia opariti care afirmau pe aici ca Ciprian va fi vesnica rezerva la Fiorentina. Ati demonstrat ca sunteti doar niste carcotasi de doi bani, rautaciosi, puerili si plini de frustrari.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează