INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

UPDATE Marius Șumudică, prezentat la noua echipă » Președintele lui Rizespor dă cărțile pe față: cum l-a convins să semneze

Marius Șumudică, noul antrenor al lui Rizespor
Marius Șumudică, noul antrenor al lui Rizespor

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 16:30 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 16:43

Președintele lui Rizespor, Kartal, dezvăluie de ce Marius Șumudică (49 de ani) n-a plecat în Arabia Saudită: „Rize e oraș foarte frumos și-l va face mai bun. I-am oferit un salariu puțin mai mare ca la Gaziantep”.

UPDATE 25 ianuarie, ora 16:30: Marius Șumudică, prezentat la Rizespor

Marius Șumudică a fost prezentat oficial la Rizespor, într-un eveniment la care a mai fost prezent vicepreședintele Ali Zeki Saruhan. Durata contractului lui Șumudică este de un an și jumătate.

Știrea inițială:

Nici la al treilea duel cu un antrenor român în acest sezon Bașakșehir nu s-a bucurat. Învinsă de Gaziantepul lui Șumudică, apoi de Kayseri, preluată de Dan Petrescu, campioana Turciei a scos doar o remiză (1-1) cu Rizespor, în condițiile în care lui Șumi, rămas încă în țară, i-au lipsit sâmbătă 12 jucători, infectați cu Covid-19 ori accidentați, iar noua sa echipă a deschis scorul după pauză!

Marius Șumudică „va fi aici cu Fenerbahçe”

Președintele clubului a dezvăluit cum l-a convins pe antrenorul român să reintre repede în circuit. „Noi nu i-am oferit lui Marius Șumudică un salariu cu mult mai mare decât cel pe care îl primea la Gaziantep. Diferența e mică. Cred că a ales să vină la noi și să nu plece în Arabia Saudită pentru că iubește Turcia, mai ales că Rize este și un oraș foarte frumos

El este un tip băgăreț și va fi un tehnician mai bun la noi. Va fi aici de la meciul de sâmbătă cu Fenerbahce. Noi ne-am înțeles cu el, nu există niciun fel de problemă, doar că n-a putut semna contractul”, a declarat Hasan Kartal.

„Ne jignesc munca”, acuză „secundul” lui Rizespor

Și asistentul Ersin Aka, ce a condus-o pe Rizespor la Istanbul, a ținut să facă unele precizări pentru succesul din runda anterioară: „Șumudică mi-a spus că noi cunoaștem echipa și că trebuie să pregătim meciul. La întâlnirea de pe Zoom, ne-a vorbit doar puțin despre jucătorii lui Gaziantep. 

Nu a promis prime și nici nu ne-a oferit indicații tactice. Sunt știri false care ne jignesc munca! Locul acestei echipe este unul între primele opt”. Exact obiectivul trasat lui Șumi la Gaziantep!

Știu că mai avem nevoie de una-două achiziții, am vorbit și cu antrenorul și ne vom întări. Sper ca până la meciul cu Fenerbahçe să mai recuperăm dintre jucătorii pozitivi ca să forțăm victoria - Hasan Kartal, președinte Rizespor

VIDEO. Dumitru Dragomir îl ridică în slăvi pe Șumudică: „A știut ce face!”

Citește mai multe știri despre fotbalul din Turcia:

Damjan Djokovic a plecat de la CFR Cluj » De ce a ales Rizespor: „Sper că nu se supără Dan Petrescu”

Istanbul Bașakșehir - Rizespor 1-1 » Echipa lui Șumudică i-a ținut piept campioanei! Urmează șocul cu Fenerbahce

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
persanu
persanu  •  25 Ianuarie 2021, 20:37

MIA CORACAO Are patru ore articolul si doar doua comentarii ??? pai va plateste degeaba Sumudica sa ii faceti si lui articole ? :))))))))))))))))))))))))) Pai daca se uita Bartolomeu si vede ca nu este cautat de fanii din intreaga lume in subsolul ziarelor ??? :))) Mia Caracaaaaoo nu au venit aia sa-ti pupe mana si picioarele ??? Sa ii binecuvantezi ? M-am uitat la stirile de pe TG5 si cica te vor aia in locul Papei de la Roma , cica esti modest rau de tot daia te vrea , si scriau si vreo doi religiosi pe acolo ca Il vrem pe Mio Coracao la Vatican :))))

1423984557905776
Florin Stanescu  •  24 Ianuarie 2021, 18:14
Postat de bazinga pe 24 Ianuarie 2021, 15:11

MONEY TALKS !

La arbitri bulgari poate. Nu am mai văzut așa arbitraj pentru noi de foarte multa vreme! ????

bazinga
bazinga  •  24 Ianuarie 2021, 15:11

MONEY TALKS !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează