INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Rocada eficientă » Fiorentina ia mai multe goluri cu Ciprian Tătăruşanu în poartă, dar are punctaj mediu mai bun

Devenit titular incontestabil la Fiorentina, Tătărușanu pare să fi cîștigat definitiv duelul cu Neto // Foto: Guliver/GettyImages
Devenit titular incontestabil la Fiorentina, Tătărușanu pare să fi cîștigat definitiv duelul cu Neto // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 02 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 22:24

Ciprian a fost cel mai bun jucător al lui Montella în partida cu Genoa (1-1), fiind notat cu 7 pe linie în presă. Ghinionist la autogolul de biliard, s-a remarcat cu cîteva superparade.

Nu s-a înşelat deloc Montella cînd a făcut rocada Neto - Tătăruşanu în poarta Fiorentinei. Deşi n-a scăpat fără gol în nici una din cele 5 prezenţe în Serie A, Ciprian e mai eficient decît brazilianul care a refuzat prelungirea contractului.

Egalul cu Genoa de sîmbătă seară (1-1) i se datorează şi lui Tătă, ce a fost ales cel mai bun jucător al Violei, primind nota 7 în majoritatea ziarelor italiene.

"A evitat scufundarea corabiei la şutul lui Kucka", l-a lăudat Gazzetta. "Ghininist la autogol, s-a revanşat imediat. Splendid reflexul la ocazia lui Kucka", a completat Tuttosport.

Iar Corriere dello Sport a conchis: "Cel mai bun om de la Fiorentina, le-a refuzat gol lui Kucka, Niang şi Lestienne".

"N-am înţeles nimic!"
Montella a rămas uimit de autogolul lui Tătăruşanu, lovit în cap (foto) de mingea şutată tare în bară de Sturaro. "La început n-am înţeles nimic din fază. Sturaro a avut noroc, deşi putea să înscrie din prima. Ghinionul lui Tătăruşanu să se nimerească pe traiectorie!", explică antrenorul Fiorentinei.

1,60 puncte pe meci (8 în 5 jocuri) are Fiorentina cu Tătăruşanu, faţă de 1,50 cu Neto (24 în 16)

1,40 goluri pe meci (7 în 5 jocuri) a primit Viola cu Ciprian. Brazilianul a încasat 12 în 12 partide

"Tătăruşanu e foarte valoros. Joacă titular în "naţională" şi îl vedem la fiecare antrenament cît de bun este" (Milan Badelj, mijlocaş Fiorentina)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  02 Februarie 2015, 13:26

Tatarusinea ...e mereu gaurit...

vladutz13
vladutz13  •  02 Februarie 2015, 10:05

Mda, chestia asta cu media de goluri primita.... nu poti face comparatii cand Tatarusanu joaca 5 meciuri si Neto 18.... difera calitatea adversarelor. Se fac comparatii la vara...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează