INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ATAC

ROMÂNIA - SUEDIA // Alexandru Băluță a răbufnit: „Joc la club, sunt în formă și Contra tot nu mă cheamă. E frustrant!” + Ofertă pe WhatsApp de la FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 12 noiembrie 2019 09:22

Alexandru Băluță (26 de ani), mijlocașul central al lui Slovan Liberec (locul 9 în prima ligă cehă după 16 runde), s-a declarat foarte dezamăgit de faptul că n-a fost luat în calcul pentru dubla cu Suedia și Spania din preliminariile pentru EURO 2020.

  • România - Suedia se joacă pe 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.  
  • Spania - România se joacă pe 18 noiembrie, de la ora 21:45.
  • Ambele meciuri vor fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

„Mda, sunt într-o revenire de formă, dar dacă nu prea am mai avut legături cu oameni din țară, nu prea s-a vorbit despre mine, sunt mai pesimist. E frustrant, pentru că văd că acum contează mai mult alții care nu joacă. Am văzut acum convocările la echipa națională. Ce pot să mai comentez eu? Ei au spus că nu mă cheamă cât eram la Slavia pentru că nu joc, dar cât am jucat la început acolo nu m-au chemat, am fost numai pe lista preliminară.

Apoi, când n-am mai jucat, au spus că ăsta e motivul. Când am mers la Cluj cu Slavia, mi-au spus: «Du-te să joci!». Am venit aici să joc și nu mă mai bagă nimeni în seamă acum. Sunt trei, patru jucători care nu joacă la echipele de club, stau doar pe banca de rezerve. Am fost și eu în situația aia și mi s-a spus să merg să joc. Asta mi se pare frustrant”, a declarat Băluță conform Prosport.

Băluță are 5 meciuri la „națională” și un gol. Ultima oară când a jucat sub „tricolor” a fost în iulie 2018, contra Finlandei, 2-0 acasă. 

8 meciuria jucat Băluță pentru Slovan Liberec în acest sezon din Cehia, reușind și 3 goluri

ROMÂNIA - SUEDIA // Alexandru Băluță a răbufnit: „Joc la club, sunt în formă și Contra tot nu mă cheamă. E frustrant!” + Ofertă pe WhatsApp de la FCSB

Alexandru Băluță

Oferta pe WhatsApp de la Becali

Fostul fotbalist craiovean susține că cei de la FCSB s-au interesat de el în iarna anului trecut. Printre oamenii care i-au scris pe WhatsApp a fost chiar și Gigi Becali.

„Vorbisem și cu Dică în iarnă, mi-a zis că mă așteaptă la reunire. Cu Gigi, la fel, vorbeam… Îmi scriau pe WhatsApp. Așa oricum nu vorbeam… Dar îmi era drag, îți dai seama, îmi făcea plăcere. Dar nu am vrut. Am zis că stau la Craiova să iau un trofeu și plec în străinătate. Exact ce am zis așa s-a întâmplat. Nu știu câți sunt așa, să zici ceva și să se întâmple. 

Am și visat într-o după amiază că fusesem la Steaua. Jucam un meci pe stadion la Craiova și mă fluierau toți. M-am trezit foarte speriat. Jur! Foarte panicat! Și mă așteptau jucătorii, eu nu eram gata cu ghetele, să mă îmbrac… Nu m-aș duce la Steaua! Dacă mă întorc acasă, mă întorc acasă la mine, unde am scris o pagină de istorie”, a adăugat Băluță.

Întrebat unde va urmări partidele cu Suedia (15 noiembrie) și Spania (18 noiembrie), fotbalistul a răspuns: „O să văd meciurile naționalei în pat. O să beau și-o bere”.

2 milioane de euroe cota de piață a lui Alexandru Băluță, conform transfermarkt.de

CLASAMENTUL ÎN GRUPA ROMÂNIEI

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

Vezi și:

CFR CLUJ // EXCLUSIV I-au luat banii mințile? Mihai Butean trebuia să fie „noul Dan Petrescu”, dar nu mai prinde echipa la CFR

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
lionforever
lionforever  •  13 Noiembrie 2019, 01:07
Postat de vladutz13 pe 12 Noiembrie 2019, 12:46

Deci omul joaca bine de 2 luni si imediat se vede la Nationala?? poate chiar in locul lui Stanciu care s-a impus in echipa unde el nu a avut loc, nu?

Păi cand vrei să-l cheme la națională, la anu, daca a jucat bine acum? Gândire sănătoasă, nu glumă. Lasă că vin toti ramolitii care freacă banca pe la echipele de club și după le gaseste scuze stafia de dragomir si alții ca nu au jocuri in picioare. Proastă nație, deaia avem comuniști și după 30 de ani în politică.

kamouniyak
kamouniyak  •  12 Noiembrie 2019, 18:03
Postat de andrei2323 pe 12 Noiembrie 2019, 14:12

Baluta are 3 goluri mari si late la Slovan de unde sa aiba el 10 goluri cand golgheterul Cehiei are 9? Mare jucator se crede si asta. E la O echipa de locul 10 din Cehia. De ce nu se intreaba, de ce n a jucat la Slavia daca era asa de bun?

10 goluri si asisturi cumulat. Ca un jucator nu trebuie sa dea numai goluri, mai ales cand nu joaca atacant central. Baluta joaca la Slovan nr 10, in spatele varfului, dar poate juca si pe benzi. Sa dai 10 goluri si pase de gol in 900 minute cat a jucat el e o performanta foarte buna. In Liga 1 de ce nu sunt altii in afara de Florinel Coman si Deac care sa fi dat asa??

firaldo
firaldo  •  12 Noiembrie 2019, 17:23
Postat de vladutz13 pe 12 Noiembrie 2019, 12:46

Deci omul joaca bine de 2 luni si imediat se vede la Nationala?? poate chiar in locul lui Stanciu care s-a impus in echipa unde el nu a avut loc, nu?

Sau in locul lui Ianis care joaca putin spre deloc la Genk

Vezi toate comentariile (22)
Comentează