INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

ROMÂNIA - SUEDIA // VIDEO Curiosul caz Răzvan Marin » Totul despre situația mijlocașului la Ajax: „Au fost discuții cu staff-ul olandezilor”

Articol de , - Publicat joi, 14 noiembrie 2019 14:31

Răzvan Marin se află printre tricolorii convocați de Cosmin Contra pentru „dubla" cu Suedia și Spania. Mijlocașul a pierdut echipa la Ajax, fiind mai mult rezervă în ultimele două luni, însă tatăl său, Petre Marin, anunță că fotbalistul are moralul ridicat, în ciuda celor întâmplate. 

  • România - Suedia, din preliminariile EURO 2020, se joacă vineri, de la 21:45. Meciul va fi în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.RO

„Răzvan este bine cu toate că nu este într-un moment extraordinar la echipa de club. E pozitiv, muncește în continuare ca să intre titular la Ajax. Dacă se va apela la el mâine seară (n.r. în România - Suedia) va da totul pentru a ajuta națională. Nu e niciun fel de problemă cu el. 

Am încredere că se va impune până la urmă și la Ajax. Au fost discuții între el și staff-ul tehnic la Ajax. Cel mai important e că are toată susținerea celor de acolo, toți au mare încredere în el”, a zis Petre Marin. 

Marin are 11 meciuri la Ajax în toate competițiile în acest sezon, 6 dintre ele în campionat. În ultimele 9 meciuri oficiale în toate competițiile a prins însă doar 18 minute, în victoria cu Zwolle, 4-2. 

13,5 milioane de euroe cota lui Marin pe transfermarkt

20 de meciuriși un gol are mijlocașul pentru naționala României

Răzvan Marin este în lotul pentru meciurile cu Suedia și Spania, dar la duelul cu nordicii ar putea fi rezervă, urmând a fi titularizat Tudor Băluță (Detalii AICI)

CLASAMENTUL ÎN GRUPA ROMÂNIEI

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Ianis Hagi, interviu altfel: colegii favoriți de la „națională”, cuvântul care i-a ghidat cariera, mașina preferată

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
spartcapus
spartcapus  •  14 Noiembrie 2019, 22:15

Vine de manuţă cu Ianis acasa cat de curand!

piet
piet  •  14 Noiembrie 2019, 15:59

iar joaca alama de BENZAR?

remarque
remarque  •  14 Noiembrie 2019, 15:27

Fara Budescu cam greu. Daca juca la FCSB clar era titular. Meciul asta e cantecul de lebada a lui Contra.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează