INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UNGARIA

Un fost dinamovist a provocat scandalul începutului de an în Ungaria: „Nu vom ceda în fața acestui șantaj”

Claudiu Bumba, în momentul în care a fost prezentat la Kisvarda / Sursă foto: Facebook Claudiu Bumba
Claudiu Bumba, în momentul în care a fost prezentat la Kisvarda / Sursă foto: Facebook Claudiu Bumba

Articol de GSP - Publicat joi, 06 ianuarie 2022 21:27 / Actualizat joi, 06 ianuarie 2022 21:33

Dintr-un om important la Kisvarda, fostul dinamovist Claudiu Bumba a ajuns indezirabil, fiind trimis la echipa secundă a maghiarilor. 

Motivul? Intrat în ultimele șase luni de contract, mijlocașul ofensiv a mizat pe o strategie îndrăzneață, ghidat și de impresarul său, Attila Karda. Fotbalistul a refuzat oferta de prelungire primită din partea lui Kisvarda, forțând un transfer la rivala Videoton (MOL Vidi). 

Cum era de așteptat, șefii lui Bumba n-au digerat prea bine pretențiile românului, pe care l-au trimis la echipa secundă. Afectat că n-a fost lăsat să plece la Videoton, Bumba ar fi spus nu mai vrea să joace fotbal!

Csikszereda ȘOCHEAZĂ: pune condiții pentru a folosi limba română! Reacțiile luate de GSP sunt incredibile
Csikszereda
Csikszereda ȘOCHEAZĂ: pune condiții pentru a folosi limba română! Reacțiile luate de GSP sunt incredibile

Attila Revesz, director sportiv Kisvarda: „Nu vom ceda în fața șantajului lui Bumba”

„Sunt jucători care ar dori să plece. În special Bumba, pe care lacomul său impresar încearcă să-l convingă să plece la Videoton pe ultima sută de metri, pentru un salariu mai mare.

Am avut discuţii şi cu Videoton, dar ideile noastre sunt foarte îndepărtate, chiar dacă înţelegerea jucătorului expiră în vară. Deşi am avut un acord de prelungire, din păcate lăcomia managerului său nu ne-a permis să semnăm. Normal că am rupt discuţiile cu el şi Bumba a anunţat că, drept rezultat, nu mai poate juca fotbal.

Va învăţa că poţi munci din greu şi în NB III (n.r. liga unde evoluează echipa secundă), bineînţeles că nu vom ceda şantajului lui. Se va întoarce acasă, în România, şi va învăţa că Ungaria nu este ceea ce îşi doresc jucătorii”, a declarat Attila Revesz, director sportiv la Kisvarda, conform celor de la TV Telekom Sport

5 goluriși 4 pase decisive a reușit Bumba pentru Kisvarda în acest sezon

Claudiu Bumba în vară, la GSP Live: „Îmi iau cetățenia maghiară, a întrebat selecționerul lor de mine”

Invitat în vară la GSP Live, Claudiu Bumba dezvăluia că a demarat procedurile pentru a obține cetățenia maghiară. Acesta nu excludea deloc posibilitatea să evolueze pentru reprezentativa vecină.

Mijlocașul ofensiv Claudiu Bumba evoluează de doi ani în Ungaria, la Kisvarda. Jucătorul născut la Baia Mare are 3 meciuri amicale la echipa națională de seniori a României, pentru care a debutat în 2012, dar admite că nu exclude să joace în viitor pentru prima reprezentativă a Ungariei.

„Nici acum nu e târziu, dacă vom continua pe aceeași pantă ascendentă și vom fi între primele 3-4 echipe din Ungaria, voi juca și voi da goluri, bănuiesc că vor fi ochii îndreptați și spre mine. Dacă nu, asta e, poate o să-mi iau și eu cetățenie aici și se vor uita ungurii la mine. 

Nu glumesc, antrenorul lor a fost la un meci și a întrebat de mine, dacă am actele. Încă nu le am, dar îmi doresc să-mi iau cetățenie. Selecționerul italian a fost, da. Ei mai au jucători naturalizați, sunt deschiși la chestia asta”, a declarat Bumba, la GSP Live. 

Claudiu Bumba e la Kisvarda din 2019

Claudiu Bumba a debutat la seniori la Minaur Baia Mare, de la care a mers la FC Maramureș. Au urmat aventuri la FCM Târgu Mureș și AS Roma U19, iar apoi a ajuns în Israel, la Hapoel Tel Aviv. 

În 2017, după aproximativ doi ani la Hapoel, s-a întors în România, la Dinamo. A trecut ulterior pe la Concordia Chiajna și Adanaspor (Turcia), iar din august 2019 joacă pentru Kisvarda.

VIDEO Claudiu Bumba, tentat să obțină cetățenie maghiară: „Selecționerul Ungariei m-a întrebat dacă am actele”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO+FOTO Ladislau Boloni a ajuns în România: „99% el va fi noul selecționer!”

CFR Cluj fierbe, președintele e-n Zanzibar! Balaj și-a luat vacanță într-un moment-cheie pentru club

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  07 Ianuarie 2022, 05:20

Ca de obicei ,marii pro fcsb iști de la gsp,iar găsesc modalități de a băga bățul prin gard ,de a lovi gratuit în dinamo! Unde a evoluat bumba în ultimul timp? Care e echipa de la care a plecat în ungaria? La care echipe a mai jucat în tară? Că zici că e crescut de dinamo?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează