INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Romario Benzar are zilele numărate la Lecce! Mesajul clar al conducerii + Ar putea ajunge la altă echipă, unde va fi concurent pe post cu un alt român

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 14:22

Romario Benzar (27 de ani, fundaș dreapta) n-a jucat decât 3 meciuri în Serie A pentru Lecce și ar putea părăsi formația italiană în această iarnă. 

Recent, Lecce l-a transferat pe Giulio Donati (29 de ani), un fundaș dreapta cu experiență în Bundesliga, iar vicepreședintele italienilor, Corrado Liguori, spune că-l vede pe noul-venit ca o soluție ideală în banda dreaptă. 

„Giulio Donati este un fundaş dreapta care la Lecce va avea şansa să îşi relanseze cariera şi să fie unul dintre protagonişti. Aşteptăm foarte mult de la el, suntem siguri că este fotbalistul ideal pentru a mări nivelul echipei”, a declarat oficialul echipei din Serie A.  

Astfel, Romario Benzar ar avea șanse tot mai mici să mai prindă echipa, ținând cont că el nici măcar nu era titular la Lecce. 

124 de meciuria jucat Donati în Bundesliga, la Bayer Leverkusen şi Mainz

Conform site-ului italian seriebnews.com, Romario Benzar are oferte din Serie B de la Pescara, Veneția și Cremonese. Interesant e că la ultima echipă ar fi concurent pe post cu un al român, Vasile Mogoș.

Vezi și:

Alexandru Chipciu dorit de Marius Șumudică » Antrenorul lui Gaziantep s-a reorientat, după refuzul lui CFR pentru Djokovici

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
864670430247166
Cornaciu Raul  •  03 Ianuarie 2020, 15:50

Benzar era bunicel pe faza ofensiva, dar pe cea defensiva era bulevard atat la nationala cat si la FCSB

sexilian
sexilian  •  03 Ianuarie 2020, 15:20

*** nepretuita,ca mai toti absolventii unei mari scoli de culegatori de ghiuluri si lantisoare,nivel maxim liga a treia in estul european,putea sa fie si mai rau dar,URMEAZA niste d-aia cu trei picioare,spuma.......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează