INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GAZIANTEP

Alexandru Chipciu dorit de Marius Șumudică » Antrenorul lui Gaziantep s-a reorientat, după refuzul lui CFR pentru Djokovici

Articol de - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 09:56

Chipciu la Gaziantep?! Marius Șumudică a ieșit la shopping la început de 2020 și vrea un fotbalist care să aducă lumină în jocul lui Gaziantep. Alexandru Chipciu are prim-planul în fața lui Damjan Djokovici din rațiuni financiare.

Marius Șumudică și-a revenit după problemele medicale ce l-au ținut în spital de Crăciun, iar antrenorul lui Gaziantep a ieșit la cumpărături la început de 2020. 

Tehnicianul are în calcul mai mulți fotbaliști care să vină în liga turcă și să impresioneze în așa fel încât ocupanta locului 9 din Super Liga să nu aibă problema de a cădea în zona periculoasă a clasamentului. Dintre fotbaliștii cu impact în fotbalul românesc se numără internaționalul Alexandru Chipciu și mijlocașul campioanei CFR Cluj, Damjan Djokovici.  

Alexandru Chipciu dorit de Marius Șumudică » Antrenorul lui Gaziantep s-a reorientat, după refuzul lui CFR pentru Djokovici

Antrenorul român i-ar vrea pe amândoi, având nevoie și-n banda dreaptă, și-n zona centrală. Doar că Alex, 30 de ani, este mai ușor de adus decât croatul ardelenilor. Și nu doar fiindcă este bun prieten cu Alin Toșca, românul ce s-a reinventat sub bagheta lui Șumudică. 

Chipciu ar putea părăsi fără sumă de transfer Anderlecht Bruxelles, unde nu a jucat niciun minut în acest sezon, după ce a fost fie accidentat, fie în recuperare o bună parte a sezonului. 

Alex este unul dintre preferații de ani buni ai lui Șumudică, românul dorindu-l pe ex-stelist încă de când era la Al Shabab. Acum, mai trebuie ca Gaziantep să ajungă la un acord financiar cu Chipciu în privința salariului său.  

Djokovici, greu de adus

Djokovici, 29 de ani, este mai greu de adus de către turci. CFR Cluj ar fi de acord, dar, inițial, a cerut un milion de euro pentru a-l ceda pe omul care a contribuit la ultimele două trofee de campioană. 

Gaziantep ar putea plăti până la maximum 400.000 de euro, ceea ce ar diminua și salariul pe care să-l ofere croatului. A rămas ca în acest weekend să se rezolve și cazul Djokovici, ca să se știe unde va apărea mijlocașul central la reunire: în Gruia sau în Antalya, la antrenamentele lui Șumi și compania.

6 goluriși 14 assist-uri a strâns Chipciu în tricoul lui Anderlecht în 69 de partide

1 golși 3 assist-uri are Djokovici pentru CFR Cluj în actuala ediție în 21 de meciuri

Vezi și:

VIDEO Gică Hagi și melodia de 200 de milioane de vizualizări din vestiarul Viitorului: „Cerea mereu piesa în care cânta Neymar” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
864670430247166
Cornaciu Raul  •  03 Ianuarie 2020, 11:56
Postat de remarque pe 03 Ianuarie 2020, 11:22

Croatul e greu de adus? Fara bani e greu de adus. Sumudica vrea sa iasa la dans cu fete frumoase dar e ***.

Djokovic mi se pare in clara scadere de forma raportat la precedentele 2 campionate. Mi se pare ca nu mai este ce a fost. Era un jucator cerebral, suta puternic la poarta dadea goluri, era ca un aspirator la inchidere. Mi se pare ca poate fi inlocuit usor de un Tudor Baluta(Brighton), Alexandru Mateiu(Craiova), Rodriguez(Botosani), Forfana(Medias), Papa(Botosani)

864670430247166
Cornaciu Raul  •  03 Ianuarie 2020, 11:52
Postat de Claude SH pe 03 Ianuarie 2020, 11:17

Care e bomba? Ce sa facă Chipciu la săracii aia? În Turcia contează doar primele 4 echipe, acolo sunt salarii și condiții bune. Gaziantep e un fel de Hermanstadt al Turciei. Iar orașul e nasol rău de tot, piatra și stâncă peste tot, 90% din populație e de origine kurda, baze militare peste tot fiind aproape Syria. Ma rog, fiecare face ce vrea în definitiv

Toate echipele din Turcia ofere salarii peste nivelul liga 1, deci este si alt nivel fotbalistic. Pe langa asta conditiile de pregatire, stadioanele, numarul mare de suporteri de la meci la meci. In schimb in liga 1, echipele romanesti aduc jucatori din liga 3 portugheza, germana… Vezi si rezultatele din Cupele Europene ale echipelor romanesti vs echipele turcesti.

remarque
remarque  •  03 Ianuarie 2020, 11:22

Croatul e greu de adus? Fara bani e greu de adus. Sumudica vrea sa iasa la dans cu fete frumoase dar e ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează