INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FINANCIAR

Romario Benzar câştigă milionul la Lecce! Cine e cel mai bine plătit român din Serie A

Articol de - Publicat marti, 10 septembrie 2019 13:59

Romario Benzar (27 de ani), fundaşul transferat de la FCSB, are acelaşi salariu cu cel plătit de Sassuolo lui Chiricheş. 

Conform Gazzetta dello Sport, Ştefan Radu ia 1,4 milioane de euro anual, iar Ionuţ Radu 800.000. 

Dacă Vlad Chiricheş a făcut un pas înapoi şi financiar prin transferul la Sassuolo, doi dintre cei patru români din Serie A au înregistrat salturi la contract.  

Salariul lui Ionuţ Radu a crescut de la 600 la 800 de mii de euro anual, conform cifrelor publicate de Gazzetta dello Sport, având al zecelea acord de la Genoa. 

Portarul este depăşit însă de Romario Benzar, care a obţinut un contract de top la nou promovata Lecce: un milion, la fel ca Babacar şi Imbula! 
 

Aceiaşi bani i-ar primi căpitanul naţionalei lui Contra, împărţind primul loc cu Berardi şi Consigli, numai că o parte din salariu ar putea fi suportată în continuare de Napoli, la care Chiricheş primea 2,4 milioane. Ştefan Radu a rămas pe loc la Lazio, cu 1,4 milioane, după reintegrarea în lotul biancocelest. 

VEZI ȘI:

Italienii îl laudă pe Ionuț Radu: „Altceva decât un pariu. Radu este aurul lui Genoa”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  11 Septembrie 2019, 09:19
Postat de rivaldinho pe 10 Septembrie 2019, 16:26

Benzar ia foarte mult, poate cel mai mult din lotul lui Lecce.

Daca citeai cu mai multa atentie ai fi aflat ca sunt 3 jucatori cu salariul maxim la Lecce, printre care si Benzar. Probabil cele 2 nume de jucatori nu ti-au spus nimic :))

rivaldinho
rivaldinho  •  10 Septembrie 2019, 16:26

Benzar ia foarte mult, poate cel mai mult din lotul lui Lecce.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close