INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ronaldo Deaconu a semnat cu noua echipă: „Gata, am plecat din România”

Ronaldo Deaconu (24 de ani, mijlocaș ofensiv) a semnat în China. Liber de contract după despărțirea de Gaz Metan, Rony nu a vrut să dezvăluie numele echipei.
Ronaldo Deaconu (24 de ani, mijlocaș ofensiv) a semnat în China. Liber de contract după despărțirea de Gaz Metan, Rony nu a vrut să dezvăluie numele echipei.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2022 23:39 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 09:41

Ronaldo Deaconu (24 de ani, mijlocaș ofensiv) a semnat în China. Liber de contract după despărțirea de Gaz Metan, mijlocașul nu a vrut să dezvăluie numele echipei.

Gigi Becali: „Îl ofertez pe Omrani de la CFR, îi dau 500.000 € la semnătură!”
FCSB
Gigi Becali: „Îl ofertez pe Omrani de la CFR, îi dau 500.000 € la semnătură!”

„Am semnat în altă parte, nu în România, dar durează mai mult formalitatea şi mi-au spus cei de acolo că până nu pun toate detaliile la punct să nu spun. Am semnat în afara Europei. 

Am semnat un contract foarte bun în China. Am zis că ori merg la o echipă care să fie o bună rampă de lansare ori una care să fie foarte bună din punct de vedere financiar. Am ales varianta a doua”, a declarat Deaconu la Telekom Sport.

Deaconu a plecat de la Gaz Metan

Deaconu era la Gaz Metan din vara lui 2020. A crescut la Academia Hagi, juniorii lui Feyenoord și Twente și a mai jucat la ASA Tg. Mureș, Concordia, HNK Gorica și Sepsi.

1.200.000 de euroe cota lui Deaconu, potrivit transfermarkt

14 goluriși 22 de pase de gol are Deaconu la Gaz Metan, în 59 de meciuri

De Ronaldo Deaconu s-au mai interesat recent Greuther Furth (Germania), Vfl Bochum (Germania), Wisla Cracovia (Polonia), Sturm Graz (Austria) și mai multe formații din Turcia.

Pe urmele lui Nicolae Stanciu

Transferul lui Nicolae Stanciu de la Slavia la Wuhan Three Towns (China) e rezolvat de mai bine de o săptămână, dar jucătorul nu poate „zbura” spre noua echipa pentru a începe antrenamentele. Motivul? Chinezii sunt ocupați cu evenimentele dedicate intrării în Anul Tigrului de Apă.

Mitriță, erou la PAOK » A calificat echipa în ultima clipă în semifinalele Cupei Greciei!

Robert Lewandowski ar putea pleca de la Bayern Munchen! Clubul la care vrea să joace polonezul și cum este influențat transferul de situația lui Haaland

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
raspunzel
raspunzel  •  10 Februarie 2022, 11:03

Acum 2-3 luni...talpanistii plini de elan : 'in iarna face o campanie serioasa de transferuri si....." A venit iarna..aproape a trecut iarna ... transferuri ...a venit ala de 22 de ani de la cfr , a vazut ...si a plecat la Brasov :))))) Apoi s-a antranat asta 3 zile la ei ... si a plecat ... Cu alte cuvinte ...iar au fost generalii luati pe nepregatite :))) Urmatoarele 2-3 luni urmeaza :" In vara facem o campanie serioasa de transferuri si...." :)))))

dorelobossulbossilor
dorelobossulbossilor  •  10 Februarie 2022, 09:11

Cum asa ? Nu l-au mai inregimentat in cadrul UM02301 ? Nu l-anuntau ei cu surle si trâmbite c-a jucat in nu stiu ce amical ?

dfhjhsyu
dfhjhsyu  •  10 Februarie 2022, 08:54
Postat de doomsday2000 pe 10 Februarie 2022, 07:10

numai prostalaii talpanisti puteau prezenta drept marea realizare a sezonului faptul ca un jucator de liga I face 2 antrenamente în cazarma

*** nu ai avut somn ?? Ai postat toata noaptea !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează